Fenerbahçe'den Cengiz ve Jayden Oosterwolde açıklaması! Sakatlık...

21.10.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 17:27

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Samsunspor maçında kadroda olmayan ve aynı karşılaşmada sakatlanan Jayden Oosterwolde'nin sakatlık durumuna dair açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Cengiz ve Jayden Oosterwolde açıklaması! Sakatlık...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'den Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde'nin sağlık durumlarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Oosterwolde maç esnasında sakatlandı

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin Samsunspor'a karşı oynadığı mücadele için açıklanan kamp kadrosunda yer almazken Jayden Oosterwolde, karşılaşmanın 73. dakikasında sakatlanarak yerini Samet Akaydin'e bırakmıştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise " Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Jayden sezonu kapatabilir

Sports Digitale'in verdiği habere göre sarı-lacivertli formayı giyen Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde'nin en az 5-7 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler