Fenerbahçe'den yıldız futbolcu için dev teklif! Canlı yayında açıkladı...

02.09.2024 - 16:52 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 16:56

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Arjantin kulübü Boca Juniors'ta forma giyen Cristian Medina için teklif yaptı. Detaylar.

Fenerbahçe'den yıldız futbolcu için dev teklif! Canlı yayında açıkladı...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda genç ve gelecek vadeden orta saha arayışları devam ediyor. Listenin ilk sırasında Arjantin'in en büyük kulüplerinden Boca Juniors'ta oynayan Cristian Medina yer alıyor. 

Boca ile gelişmeleri yakından takip eden Radio Buenos Aires'in deneyimli habercisi Martin Ribas, sarı lacivertlilerin yeni bir teklif yaptığını yazdı.

Fenerbahçe'nin Medina teklifi

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ribas, "Fenerbahçe'nin yeni teklifi Boca Juniors'a ulaştı. 12 milyon Dolar artı 3 milyon Dolar bonus teklif ettiler. Ayrıca bir sonraki satışı 15 milyon Dolar'ın üzerinde olursa, bu artı paranın yüzde 20'si Boca'nın olacak. 

Boca, oyuncunun sözleşmesinde yer alan 20 milyon Dolar çıkış maddesine yakın bir miktar talep ediyordu. Fenerbahçe, sonraki satıştan yüzde 20 verdiği için Boca'nın bunu kabul etme olasılığı var. 

Boca teklife henüz yanıt vermedi

Henüz teklif yeni olduğu için Boca yanıt vermedi; ancak bu yeni teklifle Fenerbahçe'nin Boca'yı ikna etme olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum. 

Medina gelmek istiyor

Medina zaten Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Avrupa kariyeri için bu teklifin çok iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyor. Daha da önemlisi, her genç ve potansiyeli yüksek oyuncu gibi Mourinho'nun çalıştırdığı takımda oynamak ister" dedi.

Boca Juniors performansı

Boca Juniors ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden merkez orta saha oyuncusu, görev aldığı 155 karşılaşmada 9 gol ve 11 asist kaydetti.

22 yaşındaki futbolcu, futbola Boca Juniors altyapısında başladı ve Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Transfermarkt verilerine göre orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler