Bilal Kısa’nın hedefi Galatasaray ve A Milli Takım

14.10.2024 - 18:11 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 18:15

Bir dönem Galatasaray ve A Milli Takım forması giyen Bilal Kısa, İzlanda - Türkiye maçı, Süper Lig ve Wesley Sneijder hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Bilal Kısa’nın hedefi Galatasaray ve A Milli Takım

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın 2015-2016 yıllarında formasını terleten Süper Lig'in eski yıldızı Bilal Kısa; A Milli Takım, Süper Lig ve Wesley Sneijder ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Karadağ maçında oyunun kontrolü tamamen bizdeydi"

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Bilal Kısa, “Karadağ maçının Samsun'da oynanması çok güzel oldu. Samsun tam bir futbol şehri, milli takımımızı da çok güzel desteklediler, tribünler çok güzeldi. Karadağ maçında oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Ancak zaman zaman pozisyon üretmekte zorlandık.

"Milli takımımızın santrforla oynaması gerektiğini düşünüyorum"

Vincenzo Montella'nın 4-6-0 taktiğiyle oynaması eleştiriliyor. Ben de milli takımımızın santrforla oynaması gerektiğini düşünüyorum. İzlanda maçı öncesi Barış Alper Yılmaz kadrodan çıkarıldı. İzlanda maçında ileride Kenan ya da Arda oynayacak. İzlanda maçında saha ve hava şartları bizi zorlayacak. Fakat koşullar ne olursa olsun favori biziz” dedi ve ekledi:

İlgini Çekebilir
Muslera'nın yerine Guillaume Restes!
Habere Git

"4-6-0’da gol atmakta zorlanırsınız. Çünkü elinizde Messi yok"

“Santrfor olmadan bu oyunda zorlanırsınız. Özellikle de gol ve pozisyon üretmede zorlanmamız gayet normal. Sonuçta elinizde Messi yok. Cenk Tosun bu noktada santrfor olarak değerlendirilebilir. İlerleyen maçlarda forum durumuna göre Umut Nayir değerlendirilebilir. Süper Lig’de sezon sonuna kadar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yarış içerisinde yer alacaktır. Başakşehir, Eyüpspor, Göztepe öne çıkan takımlar arasında yer alabilir”

Hedefim Galatasaray ve A Milli Takım

Teknik direktörlük kariyerindeki hedefinden bahseden Bilal Kısa, “Futbolculuk kariyerimde olduğu gibi teknik direktörlük kariyerimde de Galatasaray ve A Milli Takım hedefim var. Galatasaray’daki bir yılım çok güzel geçti.

Birçok yerli-yabancı önemli oyuncularla oynadım. Kariyerimde oynadığım en yetenekli isim; Wesley Sneijder’di. Yerli olarak da Selçuk İnan’ı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler