Beşiktaş'tan flaş Nicola Zalewski açıklaması: "İnşallah, hayırlısı"

21.10.2024 - 18:04 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 18:07

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel; Ciro Immbile ve Nicola Zalewski hakkında açıklamalar yaptı...

Beşiktaş'tan flaş Nicola Zalewski açıklaması: "İnşallah, hayırlısı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile'nin transferi ve Nicola Zalewski hakkında açıklamalarda bulundu.

"Ciro Immobile'nin herkese çok selamı var"

Calciomercato it sitesine konuşan Yücel, "Ciro Immobile'nin herkese çok selamı var. Kendisi çok çok mutlu. Biz onu Türkleştireceğiz. Dün de maçı vardı, normalde buraya gelecekti. Dün maç olduğundan dolayı buraya gelemedi.

"Şu an 11 maçta 10 gole ulaştı kendisi"

Şu an 11 maçta 10 gole ulaştı kendisi. Muazzam bir performans sergiliyor. Aynen devam edecektir. Sizin söylemek istediğiniz bir şey varsa ben ileteyim.

"İlk günden beri Ciro'yu istiyorduk"

İlk günden beri Ciro'yu istiyorduk. Yaklaşık 3-4 ay çalışma yaptık. Biz de onu çok istedik, o da bizi istedi ve transfer gerçekleşti. Ama günün sonunda görüyoruz ki her iki taraf içinde hayırlı oldu, güzel oldu" dedi.

Nicola Zalewski açıklaması

Roma'da forma giyen ve Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Nicola Zalewski ile ilgili iddialara da yanıt veren Yücel, "Yok. Bakıyoruz. İnşallah, hayırlısı. Ama şunu söyleyebilirim; Beşiktaş bir oyuncuyla ilgilenirse o oyuncuyu mutlaka alır.

"İsim telaffuz etmem doğru olmaz"

Bizden ziyade scoutlarımız İtalya Ligi'ni takip ediyor. Muhakkak vardır. Ama benim burada bir isim telaffuz etmem doğru olmaz.

Türkiye ile İtalya'nın beraber düzenleyeceği 2032 Avrupa Şampiyonası çok güzel bir şey. Kesinlikle her iki ülkeye de faydalı olacaktır. Çünkü iki ülkenin de halkı futbolla iç içe" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler