Fenerbahçe, Arjantinli yıldız için yeniden harekete geçti!

21.10.2024 - 21:20 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 21:27

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Arjantin Ligi'nde Boca Juniors forması giyen Cristian Medina için yeniden harekete geçti.

Fenerbahçe, Arjantinli yıldız için yeniden harekete geçti!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'den Cristian Medina hamlesi

24 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak olan sarı-lacivertli takım, Arjantin Ligi ekiplerinden Boca Juniors forması giyen Cristian Medina için yeniden harekete geçti.

Teklif 15 milyon Dolar

TYC Sports'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Cristian Medina için Boca Juniors'a 10 milyon Dolar bonservis, 5 milyon Dolar bonus ve sonraki satıştan %20 pay teklif ettiği belirtildi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında Cristian Medina transferi hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

"Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor"

Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Bu konuda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil, Ocak'ta görüşelim' dediler. Ocak'ta kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezonki performansı

Arjantin ekibi ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 30 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler