VİDEO - Efsane yarışa efsane spikerlik

15.11.2020 - 18:57 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 19:05

2020 Formula 1 sezonunun 14.yarışı olan Türkiye Grand Prix'ai Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton kazandı. Heyecan dolu yarışı S Sport'un Ünlü spikeri Serhan Acar anlattı. Yarışta, anlatımıyla heyecanı en üst seviyeye çıkaran Serhan Acar'a Ajansspor Formula 1 editörü Melis Öztek şahitlik etti. İşte detaylar...

VİDEO -  Efsane yarışa efsane spikerlik

Fomula 1 Türkiye Grand Prix sona erdi. S Sport ekranlarından ücrestsiz canlı yayınlanan yarışta heyecan son seviyedeydi. Hamilton, İstanbul'da 7.şampiyonlukla tarih yazarken, yarışı anlatan Ünlü S Sport spikeri Serhan Acar anlatımıyla adeta yarış severleri büyüledi. 

Serhan Acar'ın anlatımıyla işte o nefes kesen anlar! (VİDEO)

Türkiye Grand Prix'sinde son turda adrenalin son seviyeye çıkarken, S Sport spikeri Serhan Acar anlatımıyla heyecanı en üst seviyeye çıkardı.

Hamilton'ın 94.zaferini, müthiş anlatımıyla motorseverlere aktaran Serhan Acar, yarış sonrası sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada "Daha önceki yedi senede de olduğu gibi Formula 1, İstanbul'a, Türkiye'ye çok yakıştı. Canla başla ve hatasız çalışan herkese teşekkürler" ifadesini kullandı.

Sosyal medya da Serhan Acar konuşuldu

Türkiye Grand Prix'sinde spiker Serhan Acar'ın heyecanlı anlatımı sosyal medyada da çok konuşuldu. İşte o paylaşımlar

"Yarışın şampiyonları; Serhan Acar, Lewis Hamilton, Norris"

"Yok böyle anlatım abi, harikasın sen"

"Abi o nasıl finish anlatımı ya"

"Ne anlattın be abi bide bi türk f1 şampiyonu olsa nasıl anlatırdın acaba merak ediyorum yıkardın herhalde ortalığı"

 

 

Senin için hazırladığımız haberler