Galatasaray'da Elias Jelert gerçeği ortaya çıktı

18.10.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 12:32

Galatasaray'ın sezon başında 9 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Danimarkalı sağ bek Elias Jelert ile ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Elias Jelert gerçeği ortaya çıktı

Galatasaray, sağ beki Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından sezon öncesi Danimarka ekibi Kopenhag'dan 21 yaşındaki Elias Jelert'i 9 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Beklentilerin altında kaldı

Şu ana kadar oynanan 10 maçın 3'ünde ilk 11'e girebilen Danimarkalı futbolcu beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Forma Kaan Ayhan'ın oldu

21 yaşındaki futbolcu yerine sağ bekte Kaan Ayhan'ı oynatan teknik direktör Okan Buruk, bu kararını değiştirmeyi de düşünmüyor.

Transfer listesinde 5. sıradaydı

Sabah'ın haberine göre, Elias Jelert hakkındaki flaş gerçek ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulübün transfer döneminde sağ bek listesinde Jelert'in 5. sıraya yer aldığı öğrenildi.

Bissaka, Doue, Assignon ve Bah'a teklif yapılmıştı

İngiltere'den Wan-Bissaka, Fransa'dan Guela Doue ve Lorenz Assignon ile Benfica'dan Alexander Bah'a yolladığı tekliflerden sonuç alamayan Galatasaray, scout ekibinin tavsiyesiyle Elias Jelert'i gündemine dahil etti ve Kopenhag'a bu transfer için 9 milyon Euro ödedi.

Senin için hazırladığımız haberler