Murat Yılmaz ismi öne çıkıyor..

31.05.2016 - 14:45 | Son Güncellenme: 31.05.2016 - 14:46

Nisan ayının başlarında ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başkanı Merhum Mehmet Bülent Torpil’ den boşalan Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlık koltuğu için 5 Haziran 2016 Pazar günü seçimli genel kurul yapılacak.

Federasyon Başkanlığına 2 aday var. Birinci aday çok uzun yıllardır Atıcılık camiası içinde hem sporcu hem antrenör olarak yer alan ve rahmetli Mehmet Bülent Torpil’ in yönetim kurulunda da Havalı Asbaşkanı olarak yer alan Emniyet mensubu Sayın Murat Yılmaz, ikinci aday ise yine uzun yıllar Atıcılık camiasında hem sporcu hem de antrenör olarak yer alan Ufuk Arman.

Camianın nabzını yakından tutan haber sitelerinde yapılan anketler, Anadolu kulüpleri ile Atıcılık ve Avcılık camiasında öne çıkan isimler ve siyasi çevrelerin görüşlerini aldığımızda gençliği, heyecanı ve projeleriyle birkaç adım öne çıkan Sayın Murat Yılmaz’ ın Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığına çok yakın olduğunu görüyoruz. 

Yapılacak seçimlerin spor ahlakına uygun bir şekilde centilmence geçmesini umuyor ve her iki adaya da başarılar diliyoruz. 

Haberhergun

Senin için hazırladığımız haberler