Weghorst, Trabzonspor'a geliyor mu? Temsilcisi açıkladı

22.07.2024 - 18:54 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 09:47

İngiltere Championship takımlarından Burnley forması giyen Hollandalı forvet Wout Weghorst'un temsilcisi Trabzonspor iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Weghorst, Trabzonspor'a geliyor mu? Temsilcisi açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Wout Weghorst'un bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarında Mithat Halis, Hollandalı golcünün Trabzonspor'a transfer olasılığı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

''Trabzonspor'un Weghorst işi olmuyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, ''Trabzonspor'un Weghorst'a ilgisi yeni değil; ama bu iş olmuyor. Weghorst'un eşi Trabzon'da yaşama fikrine sıcak bakmıyor. İkna edemediler. Keşke olsa, ama istemiyorlar.

"Keşke olsa"

Ben de Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmesini Trabzonsporlulardan daha fazla isterim çünkü Weghorst'u Beşiktaş'â getirirken kazandığımdan çok daha fazlasını kazanacağım. Keşke olsa...

Trabzonlular Weghorst'un eşini ikna etmeye çalışsınlar, şehrin güzelliklerini anlatsınlar, hamsi tavadan bahsetsinler.

"Eyüpspor, Kasımpaşa parasını versin gelir oynar"

İkna edebilirlerse ne alâ. Beşiktaş'ta o dönem sportif direktör olan Ceyhun Kazancı, İstanbul'u 1 ay boyunca karış karış gezdirdi, öyle ikan etti Weghorst'un ailesini... İstanbul'a gelirler. Eyüpspor, Kasımpaşa parasını versin gelir oynar" dedi.

Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki forvet oyuncu, geçen sezon Alman ekibi TSG Hoffenheim'da kiralık olarak forma giydi.

2023-2024 sezonu performansı

TSG Hoffenheim ile 30 maça çıkan başarılı forvet oyuncu 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler