Swiatek, Bad Homburg Açık Tenis Turnuvası'ndan Çekildi

01.07.2023 - 11:00 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 11:07

Teniste tek kadınlarda dünya 1 numarası Polonyalı Iga Swiatek, hastalandığı için Almanya'daki Bad Homburg Açık Turnuvası'ndan çekildi. İşte detaylar...

Swiatek, Bad Homburg Açık Tenis Turnuvası'ndan Çekildi

Swiatek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm ama bugün maçımdan çekilmem gerekiyor. Biraz ateş ve olası gıda zehirlenmesi nedeniyle huzursuz bir gece geçirdim. 

Bugün performans gösteremeyeceğim ve kendime bakmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Umarım yakında iyi olurum"

22 yaşındaki raket, "Umarım yakında iyi olurum. Bad Homburg'daki desteğiniz harikaydı, teşekkürler" sözlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Obra, F.Bahçe'nin listesindeki yıldıza kancayı taktı! Teklif yapıldı...
Habere Git

Lucia Bronzetti ile karşılaşacaktı

Tek kadınlarda dünya 1 numarası, bugün Bad Homburg Açık Turnuvası yarı finalinde, İtalyan tenisçi Lucia Bronzetti ile karşılaşacaktı.

Eski dünya 1 numarası Wozniacki kortlara geri dönüyor

Öte yandan, kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Caroline Wozniacki, 2020'de bıraktığı tenise geri döneceğini açıkladı.

Wozniacki, Vogue dergisine verdiği röportajda, ağustos ayında düzenlenecek Kanada Açık'ta kortlara dönmeyi planladığını, ardından da sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'a katılmak istediğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Kadınlarda dünya 1 numarası zehirlendi!
Habere Git

"Hala gerçekleştirmek istediğim hedeflerim de var"

11 Temmuz'da 33 yaşına girecek Danimarkalı tenisçi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise "Tenisten uzak kaldığım 3 yılda aileme vakit ayırdım. Anneleri olmaktan dolayı minnettar olduğum 2 çocuğum var. Fakat hala gerçekleştirmek istediğim hedeflerim de var. Çocuklarıma, yaşınız ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gidebileceğinizi göstermek istiyorum. Ailece zamanının geldiğine karar verdik. Geri dönüyorum ve oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Grand slam turnuvalarındaki tek şampiyonluğunu 2018 Avustralya Açık'ta elde eden Wozniacki, 2009 ve 2014 ABD Açık'ta ise final oynadı.

Wozniacki, 2020 Avustralya Açık'ın ardından noktaladığı aktif kariyerinde 30 tekler şampiyonluğu kazandı ve 71 hafta boyunca kadınlar dünya sıralamasının zirvesinde yer aldı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un transfer raporu ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler