Okan Buruk, Transferde Son Kararını Verdi | Galatasaray Haberleri

01.07.2023 - 08:42 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 08:49

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, transferde son kararını verdi. İşte başarılı çalıştırıcının kararı.

Okan Buruk, Transferde Son Kararını Verdi | Galatasaray Haberleri

Yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam eden Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un, transfer raporu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Okan Buruk, transferde son kararını verdi

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, transferde son kararını verdi. 

Okan Buruk takımın bozulmamasını istiyor

İlk senesinde sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa ulaştıran genç hoca, yeni sezon planlamasını yaptı. Buruk, ilk tercihinin takımın bozulmaması gerektiğini dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Arda Güler-Barcelona görüşmesinin detayları belli oldu!
Habere Git

Sarı-kırmızılı teknik adam, çeşitli kulüplerin gündeminde olan Boey, Nelsson ve Zaniolo’nun takımda tutulmasını isterken, geride bıraktığımız sezonu kiralık olarak geçiren Icardi ve Rashica’nın ise bonservislerinin alınmasını istedi. 

Çekirdek kadrodan taviz vermek istemeyen CimBom’un hocası, diğer taraftan da takviyeler konusunda beklentisini dile getirdi.

Avrupa’da başarı için takviye şart

Avrupa’da başarı için mevcut kadrodan kayıp istemeyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, iyi bir kadroyla çok daha iyi işler yapacağının altını çizdi. 

İlgini Çekebilir
Rus yıldızın menajeri Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu!
Habere Git

İlk hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak

Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı ilk hedef olarak gören Galatasaray Teknik Direktörü’nün, yönetimle yaptığı görüşmelerde hep “kadronun korunması”nın önemine dikkat çektiği dile getirildi.

Öte yandan Galatasaray, hazırlıklarına bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler