Partizan, Kostas Sloukas'ı Transfer Listesine Aldı

01.07.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 10:49

Transfer haberleri... Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos ile olan sözleşmesi sona eren Kostas Sloukas'a Obradovic'in çalıştırdığı Partizan'dan teklif geldi.

Partizan, Kostas Sloukas'ı Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Yunanistan Basketbol Ligi ekiplerinden Olympiakos ile olan sözleşmesi sona eren ve şu anda serbest statüde yer alan Kostas Sloukas'ın ismi birçok dev takımla anılmaya devam ediyor.

Sloukas için Fenerbahçe Beko devrede

Yunan oyuncunun ismi geçtiğimiz günlerde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi kulüplerinden Fenerbahçe Beko ile anılmış, hatta sarı-lacivertli takımın, 33 yaşındaki yıldıza 2 yıllığına 4 milyon Euro önerdiği iddia edilmişti.

Olympiacos Piraeus ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan ve daha merkezi bir role sahip olmak isteyen Yunan guard için sürpriz bir transfer teklifi geldi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Play-off'ta yıktı, İstanbul'a dönüyor
Habere Git

Partizan, Sloukas'a teklif yaptı

Basketnews sitesinde yer alan habere göre; Sırbistan Ligi ekiplerinden başantrenör Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan, Yunan oyuncu için teklifte bulundu.

Obradovic ve Sloukas yeniden bir araya geliyor

Bilindiği üzere Zeljko Obradovic ile Kostas Sloukas, Fenerbahçe Beko'da beş sezon birlikte çalıştı ve 2017 yılında Euroleague şampiyonluğu kazandı.

İsmi son Euroleague şampiyonu Real Madrid ile de anılan Sloukas, geçen sezon Euroleague'de 11.0 sayı, 2.1 ribaund, 5.6 asist ortalamaları tutturdu. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un transfer raporu ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler