Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

21.12.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 12:01

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Kulübü, Süper Lig'in 15. haftasında 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da karşılaşacağı Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, 24 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda oynanacak maçın bilet fiyatları şu şekilde:

  • 1. Kategori: VIP Platin: ₺1.900,00
  • 2. Kategori: VIP Gold: ₺1.600,00
  • 3. Kategori: VIP Silver: ₺1.300,00
  • 4. Kategori: Batı: ₺600,00
  • 5. Kategori: Doğu: ₺400,00
  • 6. Kategori: Yavru Fırtına: ₺350,00
  • 7. Kategori: Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası: ₺300,00 
  • Not: Karşılaşmayla ilgili İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince rakip takım taraftarlarına açık olmayacak olan ‘Misafir’ tribünü biletleri ise ₺300,00 fiyatıyla satışa sunulacaktır.
İlgini Çekebilir
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu!
Habere Git

Maça Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Bilindiği üzere, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısından çıkan karara göre Fenerbahçe taraftarının maça alınmamasına karar verildi. 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada bin 600 özel olmak üzere 2 bin 400 güvenlik personeli görev yapacak.

Jesus: "Trabzonspor çok iyi bir takım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u 3-1 yendikleri maç sonrası hafta sonu oynayacakları Trabzonspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'a saygı duyuyoruz"

Jesus, “Trabzonspor maçını düşünecek vaktimiz var. Bizim için önemli olan şey bugün aldığımız galibiyetti. Lige verilen 5 haftalık arada takım çok iyi bir şekilde çalıştı. Fiziksel ve teknik anlamda oyuncular çok iyi durumda. Trabzonspor maçını düşünmüyorum bu akşam. Sadece bu maçı düşünüyorum. Cumartesi günkü rakibimiz ligin son şampiyonu, çok iyi bir takım ve harika oyuncuları var. Onlara saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Almanya'nın dev takımı F.Bahçeli yıldıza talip oldu!
Habere Git

Bakasetas: "Bütün derbiler önemli, özeldir"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da ise Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas, Fenerbahçe maçı hakkında konuştu. Bakasetas, "Trabzonspor gibi bir takımda oynarsanız tüm kupaları kazanmak isterseniz. Dolayısıyla kupa maçı da önemli. Fenerbahçe maçı da önemli maç. Bütün derbiler önemli, özeldir. Biz de bütün maçları olduğu gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz. Kritik bir maç olacağını biliyoruz. Şu an 6 puan var, kazanırsak 3'e inecek. Bir maç demek. Çok çalışmalı kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız" dedi. 

Trabzonspor'un kupadaki rakibi Samsunspor

Trabzonspor, Ziraa Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde bu akşam TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile sahasında karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi A Spor naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler