Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i Transfer Etmek İstiyor

21.12.2022 - 09:01 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 09:12

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu İsmail Yüksek'e, Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen talip oldu.

Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i Transfer Etmek İstiyor

Fenerbah.e, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde evinde İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Jesus: "3 gollü bir galibiyet aldık"

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe için güzel bir maç olduğunu ifade ederek, “3 gollü bir galibiyet aldık. Bazı goller çok kaliteliydi. İlk atmış olduğumuz gol harikaydı. Ancak kaliteli takımlar böyle gol atabilir. Daha fazla gol atabilirdik. Önemli olan tur atlamaktı bugün. İyi de futbol oynadık” dedi.

"Trabzonspor çok iyi bir takım"

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçına değinen Jesus, “Trabzonspor maçını düşünecek vaktimiz var. Bizim için önemli olan şey bugün aldığımız galibiyetti. Lige verilen 5 haftalık arada takım çok iyi bir şekilde çalıştı. Fiziksel ve teknik anlamda oyuncular çok iyi durumda. Trabzonspor maçını düşünmüyorum bu akşam. Sadece bu maçı düşünüyorum. Cumartesi günkü rakibimiz ligin son şampiyonu, çok iyi bir takım ve harika oyuncuları var. Onlara saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Güneş yol haritasını çizdi: "Şampiyonluk ve kupa"
Habere Git

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e talip çıktı

Öte yandan, Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve sözleşmesinde iyileştirme yapılması beklenen İsmail Yüksek'e flaş bir takım talip oldu.

Sarı-lacivertli takım yıllık 250 bin TL kazanan ve kadroda da en kazanan oyunculardan biri olan 23 yaşındaki oyuncunun hem sözleşmesini uzatmak istiyor hem de ücretine zam yapmak istiyor.

Fenerbahçe yıllık 10 milyon TL önerdi

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek'in temsilcisi ile geçen hafta içinde masaya oturdu. Sarı lacivertliler futbolcuya yıllık 10 milyon TL önerdi. Yıldız oyuncu da Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Sadece ücretin sabit kalmadan yıllar içinde artmasını talep ediyor.

İlgini Çekebilir
İtfaiye ve ambulansa da dedektör
Habere Git

Bir yandan İsmail Yüksek F.Bahçe ile yeni sözleşmesini görüşürken diğer yanda ise transfer için nabız yoklayanlar da var. 

Bayer Leverkusen, İsmail Yüksek'in peşinde

Alman ekibi Bayer Leverkusen'in yetkilileri, sezon başından bu yana takip ettikleri oyuncu için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

5-6 milyon Euro

Fenerbahçe yönetimi, İsmail'in sözleşmesini uzatmak isterken Bundesliga'nın önemli takımlarından Bayer Leverkusen ise 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan 300 milyon liralık gelir!
Habere Git

Ocak'ta satılmayacak

Fenerbahçe kurmayları ise ocak ayında kesinlikle oyuncu satışı yapmayı düşünmüyor. Tüm teklifler sezon sonunda değerlendirilmeye alınacak. İsmail Yüksek'in bu olası transferi gerçekleşirse Bayer Leverkusen'de orta alanda forma rekabetine gireceği isimler ise Exequiel Palacios, Kerem Demirbay, Robert Andrich, Nadiem Amiri, Charles Aranguiz olacak.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Yüksek, bu sezon forma giydiği 17 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler