Lukas Haraslin: "Galatasaray taraftarının yaşattığı atmosferi biliyoruz"

18.12.2023 - 20:55 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 21:04

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray ile eşleşen Sparta Prag'ın yıldızı futbolcusu Lukas Haraslin eşleşme hakkında açıklamalar yaptı.

Lukas Haraslin: "Galatasaray taraftarının yaşattığı atmosferi biliyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselmek için mücadele edeceği play-off turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile karşılaşacak.

Lukas Haraslin'den Galatasaray yorumu

Çekya ekibinin yıldız futbolcularından Lukas Haraslin, Galatasaray eşleşmesi hakkında iSport cz'ye açıklamalarda bulundu.

"Türk taraftarlarının yaratabileceği atmosferi de biliyoruz"

Haraslin, "Çekici bir rakibe karşı oynayacağız. Galatasaray birden fazla Türkiye Ligi'nde şampiyon olan bir takım. Bizi iki zor maç bekliyor. Ayrıca Türk taraftarlarının yaratabileceği atmosferi de biliyoruz. 

İlgini Çekebilir
Tomáš Ujfaluši: "Galatasaray, Sparta Prag karşısında favori"
Habere Git

"İki maçı da kazanıp son 16 turuna yükselmek istiyoruz"

Ama biz de kalitemizin farkındayız. Kendi sahamızda güçlüyüz, bu rövanş için de bize avantaj sağlayabilir. İki maçı da kazanıp son 16 turuna yükselmek istiyoruz" dedi. 

Jakub Pešek: "Harika bir takıma karşı mücadele edeceğiz"

Sparta Prag'ın bir başka oyuncusu Jakub Pešek ise, "Eşleşmeden dolayı çok memnunum. Olası rakipleri görünce Galatasaray'ı tercih ettiğimi itiraf ediyorum. Harika bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve bundan dolayı da mutluyum.

"Sabırsızlıkla bekliyorum"

Bizi kolay maçlar beklemiyor ama elimizden geleni yapıp başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye'de harika bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Bunu da sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç ve Hasan Arat, 2011 Süper Kupası için TFF'ye başvuracak!
Habere Git

Brian Priske: "Galatasaray çok kaliteli bir takım"

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske de, Galatasaray eşleşmeleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Kim çıkarsa çıksın Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayan üst düzey bir takıma karşı edeceğimizi kura çekiminden önce biliyorduk. Galatasaray harika bir takım ve çok önemli oyunculara sahip, hücum gücü yüksek ve çok kaliteli bir takım. İstanbul'da muhteşem bir atmosfer bizleri bekliyor. Rövanş maçı evimizde olacak ve turu geçeceğimize inanıyoruz. İki maçı da sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler