Galatasaray, Leandro Paredes'i Transfer Ediyor! İşte PSG'ye Ödenecek Bonservis

02.07.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 08:35

Galatasaray, sezonu Juventus'ta kiralık geçiren ve bonservisi Paris Saint Germain'de olan Leandro Paredes ile anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun maliyeti belli oldu.

Galatasaray, Leandro Paredes'i Transfer Ediyor! İşte PSG'ye Ödenecek Bonservis

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de hedefleyerek transfer çalışmalarına başladı. Hazırlıklarını sürdüren Dursun Özbek yönetimi kadro kalitesini yukarı çekmek adına yıldız futbolculara yöneldi.

Geride bıraktığımız sezonda Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, transfer kalitesini bu sezon da benzer seviyede tutmak istiyor. Bu doğrultuda girişimlerini yapan Aslan, somut adımlar atmaya başladı.

Leandro Paredes radara girdi

Orta sahada Lucas Torreira'ya partner arayan Galatasaray, listesine Leandro Paredes'i eklemişti. Bonservisi Paris Saint Germain'de bulunan futbolcu için Mauro Icardi'nin transfer görüşmeleri sürerken girişimlerde bulunuldu.

İlgini Çekebilir
İç transferde düğmeye basıldı! Cimbom bir futbolcunun opsiyonunu kullandı
Habere Git

Paredes ile anlaşma tamam!

Serie A yayıncılarından DAZN İtalia'da yer alan habere göre Galatasaray ile Leandro Paredes anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'a imza atacak.

Sözleşme süresi 3 yıl olacak

Sözleşme üzerinde prensipte anlaşmaya varılırken Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusuna önerdiği kontratın 3 yıllık olduğu belirtildi.

İşte Paredes'in bonservis bedeli

Sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Leandro Paredes Paris Saint Germain'in belirlediği bonservis bedeli de belli oldu. Buna göre Galatasaray, Paredes için Fransız kulübe 3.8 milyon Euro ödemeye yapacak.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor, Süper Lig kalecisini istiyor
Habere Git

Leandro Paredes'in performansı

2019 yılında Zenit'ten 40 milyon Euro karşılığında PSG'ye transfer olan Leandro Paredes, 2022/23 sezonunda Juventus formasıyla 39 resmi maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran yıldız futbolcu 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 29 yaşındaki önlibero 9 mücadelede sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler