Galatasaray, Kaan Ayhan'ın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı! Sassuola'ya Ödenecek Bonservis...

01.07.2023 - 17:10 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 19:25

Galatasaray, Serie A temsilcisi Sassuolo'dan kiralanan Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullandı. Kulüp, ödenecek bonservis bedelini de açıkladı.

Galatasaray, Kaan Ayhan'ın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı! Sassuola'ya Ödenecek Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'i şampyion olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek kadrosunu güçlendirme planları yapıyor. Transfer çalışmalarına hız verilirken, iç transferde de harekete geçildi.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, bir futbolcunun satın alma opsiyonunu kullandı. Sarı-Kırmızılı kulüp, konu hakkında resmi açıklamada bulundu.

Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonu kullanıldı

Galatasaray, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Serie A temsilcisi Sassuolo'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kaan Ayhan hakkında kararını verdi. Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan, aradığı golcüyü İngiltere'de buldu!
Habere Git

İşte Kaan Ayhan için ödenen bonservis

Galatasaray'ın, kiralık ücreti olarak 400 bin Euro verdiği Sassuolo'ya Kaan Ayhan'ın bonservis bedeli için ödeyeceği para belli oldu. Aslan, İtalyanlar'a bu transfer için 2.8 milyon Euro verecek.

Galatasaray'dan açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada "US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübünden 2022-2023 sezonu için kiralanan profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonu sözleşme şartları gereği gerçekleşmiştir. Buna göre, US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübüne 2.800.000 Euro transfer bedeli ödenecektir" denildi.

İlgini Çekebilir
Mata, Galatasaray'a veda etti
Habere Git

Başarılı stoper 6 maçta 1 gol attı

2022/23 sezonunda Galatasaray formasıyla toplam 6 maça çıkan Kaan Ayhan, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki stoper toplam 199 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler