Eyüpspor, Süper Lig Kalecisini Transfer Etmek İstiyor

01.07.2023 - 23:50 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 23:59

Transfer haberleri | Eyüpspor Harun Tekin’den boşalan kaleyi, Kayserispor’un başarılı eldiveni Bilal Bayazit’e emanet etmek istiyor. İşte detaylar...

Eyüpspor, Süper Lig Kalecisini Transfer Etmek İstiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Arda Turan önderliğinde Süper Lig biletini play-off yarı finalinde kaybeden Eyüpspor, gelecek sezon hata yapmamak için işini sıkı tutuyor. Güçlü ve alternatifli bir kadroyla yola çıkmayı hedefleyen İstanbul ekibi, kaleci Harun Tekin ile yollarını ayırırken, kaleyi emanet etmek istediği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. 

Bilal Bayazit ile ilk temas kuruldu

Kaleyi güçlü bir isme emanet etmek isteyen Eyüpspor, Süper Lig ekibi Kayserispor’un genç yeteneği Bilal Bayazit’e gözünü dikti. 24 yaşındaki eldiven için ilk temasın kuruluğu öğrenilirken, kulüpler arasındaki görüşmelerin de devam edeceği belirtildi.

Vitesse’den transfer edildi

2021-2022 sezonunun başında Hollanda ekiplerinden Vitesse’den transfer edilen Bilal Bayazit, gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. 2 sezondur Kayserispor’un kalesini koruyan genç eldiven, 38 maçta kaleye geçerken 62 kez topu ağlarından çıkardı. 10 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'dan sağ kanada takviye
Habere Git

Hollanda adına oynadı

Hollanda’nın alt yaş kategorilerinde milli formayı terleten Bilal Bayazit, toplamda 5 kez kaleye geçti. Başarılı kaleci, kariyerinin ilk profesyonel maçına da Kayserispor ile çıktı.

Harun Tekin Kocaelispor’a gitti

Bilal Bayazit’i renklerine bağlamak isteyen Eyüpspor, geçen sezon kaleyi koruyan Harun Tekin ile yollarını ayırdı. Deneyimli eldiven, Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor ile anlaşma sağladı. 

Transfer yasağı açıklaması

Geçtiğimiz sezonu transfer yasağıyla geçiren ve kadrosuna yeni isim katamayan Kayserispor’da bu konuyla ilgili olarak da gelişmeler yaşandı. Bilal Bayazit'in bonservisini elinde bulunduran Sarı-Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada Kurban Bayramı’nın ardından yasağın kaldırılacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor, deneyimli futbolcuyla yola devam ediyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler