Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan Trabzonspor maçı sonrası zemin isyanı

11.11.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 22:40

Spor Toto Süper Lig 'in 14. haftasında evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan maç sonu saha zeminini eleştirdi

Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan Trabzonspor maçı sonrası zemin isyanı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Ömer Erdoğan'ın çalıştırdığı Ankaragücü, Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı ve maç 1-1'lik beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, maçın oynandığı zeminden şikayet etti. 

"Çok üst düzey bir futbol yoktu ama zemin kötüydü"

Maçın oynandığı zeminden yakınan Erdoğan "Oyuncuları tebrik ediyorum. Çok üst düzey bir futbol yoktu ama zemin kötüydü. Zemin konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Rakibimiz geçen sezonun şampiyonu. Çok önemli oyuncuları var. Çok net pozisyon vermedik. Topa sahip olduk, mücadele anlamında çok iyi mücadele ettik. " dedi.

"Üzerine koyarak devam etmek istiyoruz"

Verilen mücadelenin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni bir takıma geldik, 20 yeni oyuncu transfer edilmiş. Sezona iyi başlamamış bir Ankaragücü vardı. Oyunumuzu geliştirerek devam ettik. Pozisyonları sonuçlandırmada bugüne kadar sorun yaşadık. Biraz daha becerikli olsak daha çok puanımız olabilirdi. Kamp döneminde kaynaşmayı yapıp aradan sonra üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Oyuncularıma verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Taraftarımıza da destek için teşekkür ederim."

İlgini Çekebilir
Fırtına Kasım'da da kopmadı!
Habere Git

Abdullah Avcı: "Zemin, çok sağlıklı durmuyor"

Öte yandan karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da saha zeminini eleştirerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Topa belli yerlerde sahip olacağız. Zemin, çok sağlıklı durmuyor. Bu hafta iki tane maç oynanmış. Çalıştığımız opsiyonlar var. Kaliteli bir kadromuz var"

Senin için hazırladığımız haberler