Galatasaray'da Okan Buruk o yıldız için ısrarcı! Menajeriyle transfer masasına oturuldu...

11.07.2024 - 11:15 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 11:26

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un istediği Wilfred Ndidi'yi kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk o yıldız için ısrarcı! Menajeriyle transfer masasına oturuldu...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezonu da ilk sırada tamamlayarak üst üste 3. şampiyonluğunu kazanmak isteyen Galatasaray, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldız orta saha için yeniden harekete geçildi

Orta sahanın sertliğini artırmak için Lucas Torreira'nın yanına bir partner transfer etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un da ısrarcı olduğu yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti.

Ndidi'nin menajeriyle tekrar masaya oturuldu

Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray; "pitbull" diye anılan unutulmaz futbolcusu Felipe Melo'dan sonra aynı lakabı taşıyan Wilfred Ndidi için girişimlerine hız verdi. Cimbom, bonservisi elinde olan Nijeryalı ön liberonun menajeriyle tekrar masaya oturdu.

Sevilla'nın teklifini geri çevirdi, Galatasaray'ı istiyor

sarı kırmızılı yöneticiler ile Ndidi'nin menajeri arasında görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtilirken İspanyol kaynaklar, 27 yaşındaki futbolcunun transferde öncelikli tercihinin Galatasaray olduğunu ve bu nedenle Sevilla'nın teklifini geri çevirdiğini kaydetti.

36 maçta forma giydi

Galatasaray yönetimi, son olarak İngiliz ekibi Leicester City'de forma giyen Nijeryalı ön liberonun menajeriyle hafta sonunda tekrar bir araya gelecek. Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro geride kalan sezonda 6 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler