Milot Rashica Galatasaray'a Transfer Olmak İçin Yüzbinlerce Euro'dan Vazgeçti

06.08.2023 - 02:02 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 11:02

Galatasaray'ın bonservisini almak için Norwich City ile müzakereleri uzun süredir sürdürdüğü Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica'dan transfer için önemli bir fedakarlık geldi.

Milot Rashica Galatasaray'a Transfer Olmak İçin Yüzbinlerce Euro'dan Vazgeçti

Salim Manav-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon şampiyonluğa uzanan yolunda İngiltere Championship ekibi Norwich City'den kiralık gelerek takıma önemli katkılar veren Milot Rashica, yeniden sarı kırmızılı formayı giymek için elinden geleni yapıyor. 

Galatasaray transferi son aşamaya getirdi

Galatasaray sezon bitiminden bu yana uğraştığı transferde son aşamaya geldi ve Norwich'in talebi ile aradaki fark azaldı. Sarı-Kırmızılılar ile transferde uzun süre rekabet eden İngiltere Premier League'in yeni ekibi Burnley, oyuncunun Galatasaray'a transfer olmakta diretmesi üstüne geri adım atmıştı.

Galatasaray için binlerce Euro'dan vazgeçti

Öte yandan; Rashica, Norwich kulübünden alacağı olan 600 bin Euro bedelden vazgeçme kararı aldı. Bildiği üzere Galatasaray, Milot Rashica ile her konuda anlaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Paredes aşkı yeniden alevlendi
Habere Git

Şampiyonluğa kritik katkı verdi

Galatasaray'ın Okan Buruk yönetiminde şampiyonluğa uzanan sezonunda Milot Rashica sağ kanadın değişmez ismi oldu. Süper Lig'de 26 maça çıkan 27 yaşındaki Kosovalı; 4 gol, 7 asistlik katkı verdi.

Norwich 11 milyon Euro yatırım yaptı

Norwich City 2021'de Bundesliga ekibi Werder Bremen'e Milot Rashica'nın transferi için 11 milyon Euro ödedi. Oyuncu sarı yeşil forma ile Premier League'de 31 maça çıktı.

Fenerbahçe'de istedi

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen Milot Rasicha ülkesinin basınından Kosovan Football'a yaptığı açıklamada "Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayacağım" ifadeleri ile transferdeki tavrını belli etti.

İlgini Çekebilir
Mourinho'nun ekibi Cim Bom'un yıldızına kancayı taktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler