Jose Mourinho'nun Ekibi Galatasaray'ın Yıldız Oyuncusunu Transfer Etmek İstiyor

05.08.2023 - 20:42 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 01:49

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Serie A ekibi Roma, Galatasaray'ın 36 yaşındaki Belçikalı yıldızı Dires Mertens'i transfer etmek istiyor.

Jose Mourinho'nun Ekibi Galatasaray'ın Yıldız Oyuncusunu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta hem saha içi performansı hem de saha dışı liderliği ile dikkat çeken isimlerden olan Dries Mertens'e Serie A'nın önemli ekiplerinden Roma kancayı taktı.

Sportif direktör teklifi sundu

Corriere della Sera'nın haberine göre, Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör Jose Mourinho'ya Galatasaray'ın 36 yaşındaki Belçikalı hücum oyuncusunu önerdi. Başarılı oyuncunun başkent ekibinin transfer listesinde olduğu eklendi.

Galatasaray'a Juve'yi reddederek gelmişti

2021-2022 sezonunun sonunda 9 sezon formasını giydiği Serie A ekibi Napoli'den ayrılan oyuncunun adı bir diğer İtalyan devi Juventus ile anılmış, fakat yıldız futbolcunun İtalya'da sadece Napoli formasını giymek istediği için bu teklifi reddetiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın teklifini kabul etti! Kulübüyle...
Habere Git

Napoli efsanesi oldu

Napoli formasını 2013-2022 arası terleten 1.69'luk forvet İtalyan ekibinin forması ile 397 maça çıkarken; 148 gol attı ve kulüp tarihinin en önemli oyuncusu olmayı başardı.

Kariyerinde ilki Galatasaray ile başardı

Geçen sezon başında Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan başarılı oyuncu Sarı-Kırmızılı forma ile oldukça başarılı bir sezon geçirip burada kariyerinin ilk lig şampiyonluğuna ulaşmayı başardı. Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 30 maça çıkan Mertens; 6 gol, 3 aasist ile takımına önemli katkı verdi.

Galatasaray'a turu getiren golü attı

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda 1-1'in rövanşında evinde Lİtvanya ekibi Zalgiris Vilnius'u ağırladığı maçta ceza sahası dışından şık bir vole ile rakip ağları havalandıran Dries Mertens maçı takımına 1-0 kaznadırmış ve turu getirmişti.

İlgini Çekebilir
Riera: "Ramos, Galatasaray'ı çok ileri taşır"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler