Galatasaray'da Leandro Paredes Transferinde Önemli Gelişmeler Yaşandı

06.08.2023 - 01:30 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 01:55

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da orta saha transferinde en güçlü adaylardan olan Leandro Paredes transferinde yeni gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Leandro Paredes Transferinde Önemli Gelişmeler Yaşandı

Salim Manav-AJANSSPOR

Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, 6 numara transferi için atağa geçti. Sarı-Kırmızılıların, yaklaşık bir ay önce gündemine aldığı Leandro Paredes transferinde yeni gelişme yaşandı.

Paredes'ten Cim Bom'a yeşil ışık

Paredes cephesi Galatasaray'dan görüşme talep etti. Galatasaray, Paredes'in transferi için kulübü PSG ile 6-6.5 milyon Euro bandında anlaşma sağlamıştı. 

Galatasaray'ın sabrı tükenmişti

Galatasaray, PSG ile anlaştıktan sonra oyuncuya da 3 yıllık teklifini iletmişti ve Paredes'in yanıtı bekleniyordu. L'Equipe gazetesinin geçen hafta verdiği haberde ise Galatasaray'ın oyuncuyu daha fazla beklemeyeceğini duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Eski Galatasaraylı transferlere doymadı
Habere Git

Transfere Ligue 1 bile sinyal verdi

Galatasaray'ın Mauro Icardi ve Leandro Paredes transferine yoğunlaştığı geçtiğimiz ay Ligue 1'in resmi hesabı iki oyuncunun PSG'deki antrenmanlarından bir görüntü paylaşarak sarı kırmızılı taraftarlarda büyük heyecan yaratmıştı.

Dünya Kupası ellerinde yükseldi

Arjantin'in Lionel Messi önderliğinde zafere ulaştığı Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Lenadro Paredes de takımın önemli parçalarından biriydi. Yıldız oyuncu Güney Amerika ekibinin formasını turnuvada 5 maçta terletti.

Son sezonu Juve'de geçirdi

29 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezonu kiralık olarak İtalyan devi Juventus'ta geçirdi. Torino ekibinin formasını toplamda 36 maçta terleten Paredes; 1 gol, 2 asist ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın teklifini kabul etti! Kulübüyle...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler