Atilla Karaoğlan UEFA Konferans Ligi maçı yönetecek

22.08.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 21:14

Son dakika haberleri | FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan UEFA Konferans Ligi play-off turunda Lille - Rijeka maçını yönetecek. İşte tüm detaylar...

Atilla Karaoğlan UEFA Konferans Ligi maçı yönetecek

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile Trabzonspor maçını yöneten ve maç sonunda eleştirilerin odağı haline gelen Atilla Karaoğlan, UEFA Konferans Ligi'nde görev alacak.

UEFA Konferans Ligi'nde maç yönetecek

FIFA kokartlı hakem, Lille ile Rijeka arasındaki UEFA Konferans Ligi play-off turu birinci müsabakasını yönetecek.

Atilla Karaoğlan'ın yardımcıları

Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak. Karşılaşmada Alper Ulusoy VAR, Serkan Tokat ise AVAR olarak görev yapacak.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edidi
Habere Git

Galatasaray - Trabzonspor maçında eleştirildi

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan Trendyol Süper Lig ikinci hafta maçında görev alan Atilla Karaoğlan, verdiği kararlarla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Maçın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Karaoğlan hakkında sert açıklamalarda bulundu.

"Böyle bir hakem faciasının yaşandığını görmedim"

Dursun Özbek, "73 yaşındayım, 50 senedir maçlara gidiyorum böyle bir hakem faciasının yaşandığını görmedim. Belli ki, daha sezonun başından birileri işi sıkı tutuyor. Attila Karaoğlan'ı tebrik ediyorum, bir görev bundan daha iyi yapılamaz! Ayıp ya!" demişti.

İlgini Çekebilir
"Tete'ye oynama izni çıkabilir, o yüzden getirdik"
Habere Git

"Atilla Karaoğlan'a bakalım TFF ne yapacak?"

"Sacha Boey'in çenesine dirsek atıldı. Bunun takipçisi olacağız. Bakalım dirsek atılınca penaltı çalacaklar mı? Dries Mertens'e tekme atılıyor ve çorabı yırtılıyor. Ceza sahası içerisinde tekme atılınca penaltı verilecek mi, verilmeyecek mi?" diyen Özbek, "TFF izlesin ve yorum yapsın. Aksi takdirde bu büyüyecek ve köpürecek. Atilla Karaoğlan'a bakalım TFF ne yapacak? Aranızda bir kişi 'Öyle olmadı, böyle oldu' diyecek var mı?" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler