Karagümrük sözleşmeyi feshetti! Beşiktaşlı futbolcu adım adım Sivas'a

19.01.2024 - 13:30 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 13:36

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan kiralanan Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Futbolcunun Sivasspor'a kiralanması bekleniyor.

Karagümrük sözleşmeyi feshetti! Beşiktaşlı futbolcu adım adım Sivas'a

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. İstanbul temsilcisi kadrosunda yer alan bir futbolcu ile yollarını ayırdı.

Kerem Atakan Kesgin ile yollar ayrıldı

Fatih Karagümrük, sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesini feshetti. Kulüp, konu hakkında açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada, "Sezon başında Beşiktaş’tan kiraladığımız Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz" denildi.

İlgini Çekebilir
Sivasspor, Beşiktaş ile anlaştı! Sezon sonuna kadar kiralık...
Habere Git

Sivasspor anlaştı

A Spor'un haberine göre, Kerem Atakan Kesgin'in eski takımı Sivasspor genç futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş'ta 8 maçta forma giydi

Bucaspor altyapısından yetişen Kerem Atakan Kesgin, profesyonel futbol hayatına da İzmir ekibinin A takımında başladı. 2017-18 171 bin euro karşılığında Göztepe'ye transfer olan genç orta saha 2020 yılında ise bedelsiz olarak Sivasspor'a imza attı. Yetenekli futbolcu kırmızı beyazlı ekipte forma giydiği 36 karşılaşmada 3 gol ve 3 asistlik performansının yanı sıra ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekerek Beşiktaş'a transfer oldu. 

İlgini Çekebilir
Gaziantep'ten ayrıldı, işte yeni takımı! Eski Galatasaraylı Süper Lig'de kaldı
Habere Git

Kerem Atakan Kesgin'in bu sezonki performansı

23 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'taki ilk sezonunda 8 maçta forma giydikten sonra bu sezon başında Fatih Karagümrük'e kiralandı. Kesgin bu sezon Karagümrük'te 6 maça çıktı. Genç orta saha 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler