Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin'in kiralık transferi için Sivasspor ile anlaştı

18.01.2024 - 16:23 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 16:40

Beşiktaş'ın sezon başında Fatih Karagümrük'e kiraladığı 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin'in kiralık transferi için Sivasspor ile anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş geçtiğimiz sezon Sivasspor'dan 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Kerem Atakan Kesgin'i daha fazla süre alarak tecrübe kazanması için bu sezon başında  Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e kiralamıştı.

Karamgümrük'te istediği forma şansını bulamadı

23 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Karagümrük'te de istediği süreleri bulamadı. Kereme Atakan İstanbul ekibinde sezonun ilk yarısında sadece 6 maçta 174 dakika forma giyebildi.

Sivasspor eski oyuncusunu kiralamak için Beşiktaş'la anlaştı

A Spor'un haberine göre, Kerem Atakan Kesgin'in eski takımı Sivasspor genç futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı.

Karagümrük'ten gelip, Sivasspor'a gidecek

Beşiktaş, Karagümrük'te forma bulmakta zorlanan 23 yaşındaki futbolcusunu geri çağırarak sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiralayacak.

Beşiktaş'ta 8 maçta forma giydi

Bucaspor altyapısından yetişen Kerem Atakan Kesgin, profesyonel futbol hayatına da İzmir ekibinin A takımında başladı. 2017-18 171 bin euro karşılığında Göztepe'ye transfer olan genç orta saha 2020 yılında ise bedelsiz olarak Sivasspor'a imza attı. Yetenekli futbolcu kırmızı beyazlı ekipte forma giydiği 36 karşılaşmada 3 gol ve 3 asistlik performansının yanı sıra ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekerek Beşiktaş'a transfer oldu. 

23 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'taki ilk sezonunda 8 maçta forma giydikten sonra bu sezon başında Fatih Karagümrük'e kiralandı.

Piyasa değeri 1.4 milyon Euro

Çeşitli yaş kategorilerinde birçok kez Milli formayı giyme başarısı gösteren Kerem Atakan Kesgin'in güncel piyasa değeri 1.4 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler