Kasımpaşa, Gaziantep'ten ayrılan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ile anlaştı

19.01.2024 - 12:19 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 12:32

Son dakika transfer haberleri | Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan ayrılan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı.

Kasımpaşa, Gaziantep'ten ayrılan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ile anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, ara transfer döneminde çalışmalarına hız verdi. İstanbul temsilcisi hücum hattına takviyede bulundu.

Oğulcan Çağlayan Kasımpaşa'da!

Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan ayrılan Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı. Kulüp, 27 yaşındaki santrforla sözleşme imzaladı.

Yolu Galatasaray'dan geçti

Ankaraspor, Merinosspor ve Bursaspor altyapılarında yetişen Oğulcan Çağlayan, 2020 yılında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Çağlayan, Eyüpspor, Giresunspor ve Pendikspor'daki kiralık dönemlerin ardından 2023'te bedelsiz olarak Gaziantep FK'ya gitti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a!
Habere Git

Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray kariyeri

Galatasaray kariyerinde 29 resmi maça çıkan Oğulcan Çağlayan, 1335 dakika sahada kaldı. Golcü oyuncu Sarı-Kırmızılı forma ile 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Oğulcan Çağlayan'ın bu sezonki performansı

Oğulcan Çağlayan 2023/24 sezonunda Gaziantep FK ile 9 maçta görev aldı. 27 yaşındaki santrfor toplam 247 dakika süre alırken, gol ya da asist katkısı sunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler