Kaan Demir, Fatih Karagümrük 12 Yaş Altı Teknik Sorumluluk Görevine Getirildi

01.09.2022 - 11:00 | Son Güncellenme: 01.09.2022 - 11:05

Uzun yıllar Türk futbolunda çok önemli kulüplerde görev yapan Futbol Direktörü Kaan Demir, Fatih Karagümrük 12 yaş altı teknik sorumluluk görevine getirildi.

Kaan Demir, Fatih Karagümrük 12 Yaş Altı Teknik Sorumluluk Görevine Getirildi

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR 

Fatih Karagümrük Kulübü, Futbol Direktörü Kaan Demir'in 12 yaş altı teknik sorumluluk görevine getirildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Karagümrük FK FA olarak, Türkiye’de bir ilk  gerçekleştirerek, uzun yıllar Türk futbolunda çok önemli kulüplerde (Fenerbahçe - Beşiktaş -Altınordu vb..) teknik sorumlu olarak ve bunun yanı sıra yurt dışında 3 ülkede antrenör ve oyuncu gelişimine dokunuşları ile modern futbol eğitimlerine  katkı sağlayan, “KD SoccerAcademy “ Futbol Direktörü Kaan Demir hocamız Kulübümüzün U-12 yaş ve altı (U11-10-9-8) gruplarının Teknik Sorumluğuna getirilmiştir.

Bu sürecte Türkiyede ilk kez Modern Futbol eğitimleri, kendine has metodolojisi olan futbol akademi sistemi ile, bireysel ve grup antrenmanları, yanı sıra çok önemli materyaller ile veritaban sistemini “FKFA da entegre ve oluşumu, Kaan Demir hocamız ve ekibiyle gercekleştirilecektir. U12 ve alt yaş grupları Teknik Sorumlusu Kaan Demir hocamıza Kulübümüze yapacağı katkılardan ötürü, yeni futbol sezonunda başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler