İlker Yağcıoğlu'ndan İsmail Kartal'a eleştiri! "Sana 2. lig takımı da gol atar"

03.02.2024 - 21:37 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 21:49

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler'i ünlü yorumcu İlker Yağcıoğlu değerlendirdi. Detaylar.

İlker Yağcıoğlu'ndan İsmail Kartal'a eleştiri! "Sana 2. lig takımı da gol atar"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti ve puanını 63'e yükseltti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini ve oyuncuların performansınını TRT Spor'un Stadyum programında eski Fenerbahçe'li futbolcu İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

"Puan kaybedecekler gibi durmuyor"

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk mücadelesini değerlendiren İlker Yağcıoğlu, "Fenerbahçe ve Galatasaray... Nereye takılacaklar, hep böyle mi gidecek bimiyorum ama kazanıyorlar. Çok puan kaybedecekler gibİ de durmuyor. Belki bir yerde süpriz olabilir ama  şimdilik çok rahatlar." dedi.

"Fenerbahçe'nin iyi oynadığı bir maç değildi"

Fenerbahçe'nin maç içerisindeki performansını değerlendiren Yağcıoğlu, "Fenerbahçe üstüne düşeni yaptı. Hele rakibin kaznıyorsa bunun stresi de olur. Ama bundan oyun da etkilendi. Fenerbahçe'nin iyi oynadığı bir maç değildi. Son bölüm yürekleri ağızlara getirdi taraftarda." dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'dan açıklama: ''Başkanımızın kararı değişebilir''
Habere Git

"Szymanski sahada yoktu"

İlker Yağcoğlu, Fenerbahçe'li oyuncuları şu sözlerle değerlendirdi: "Fenerbahçe ileri bölgede çok top tutamadı. Dzeko bölgesinden çok uzaklaşıyor verimi de düşüyor. Szmyanksi sahada yok. İleri bölge çok eksikti. Dzeko'nun da biraz daha dar alanda kalması daha faydalı olur. Çok fazla geriye gelip, top dağıtmaya çalışıyor. Bu zaman da ilerideki etkisi azalıyor."

"İsmail hoca hep aynı değişiklikleri yapıyor"

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın değişikliklerini eleştirdi: "İsmail hoca klasik, hep aynı değişiklikleri yapıyor. Tadic çıkarıyor, King'i alıyor. Dzeko çıkıyor, Batshuayi giriyor. Cengiz çıkıyor, İrfan giriyor. Hoca İrfan'ı Szymanski yerine de alabilir. En azından elİnde bir alternatif olmuş olur."

"Batshuayi'nin daha önce girmesi lazımdı"

Dzeko ve Batshuayi değişikliğini değerlendiren Yağcıoğlu, "Dzeko son haftalarda kötü vuruşlar yapıyor. Batshuayi yerinde olsam hocam bana niye şans vermiyor diye düşünürüm. Batshuayi'nin daha önce oyuna girmesi lazımdı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Batshuayi nefes verdi! Krallık yarışına devam
Habere Git

"2.Lig takımı da gol atar"

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor karşısındaki savunma performansını değerlendiren Yağcıoğlu, "Fenerbahçe'nin hiç savunmada bu kadar bekleyip, geri çekilip rakibin oynamasına izin verdiğini görmedim. Bir rakip gelir golünü atar ve çıkaramazsın. Endişe edilecek şey bu. Bu kadar topla oynama kabul edilemez. Maçı koparamadığın zaman bu her zaman bir risk. Bu kadar ceza alanı önünde oynarsan sana 2. lig takımı da gol atar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler