İsmail Kartal'dan açıklama: ''Başkanımızın kararı değişebilir''

03.02.2024 - 21:14 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 21:38

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

İsmail Kartal'dan açıklama: ''Başkanımızın kararı değişebilir''

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte Kartal'ın Çağlar Söyüncü'nün performansı ve maç hakkında yorumu...

''Sergen Hoca'da hamleleri ile oyuna ortak oldu''

Maça iyi başladıklarını söyleyen İsmail Kartal, ''Maça iyi başladık. Baskılı başladık. İlk devre gole kadar 2-3 tane net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıya 1-0 başlangıç yaptık. İçeride 2-3 gibi goller atmak istedik ama rakiote oyuna tepki koydu. Sergen Hoca'da hamleleri ile oyuna ortak oldu.'' dedi.

''Çağlar Söyüncü iyi oynadı''

Çağlar Söyüncü'nün ilk maçı hakkında konuşan İsmail Kartal, ''Antalyaspor iyi bir takım ve zorlu bir deplasman buradan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Çağlar'ın ilk maçı olmasına rağmen güzel performans sergiledi.'' dedi.

Sergen hoca çift santrafora dönünde Bonucci'yi aldık''

Oyuna sonradan savunma oyuncusu alması hakkında konuşan Kartal, ''Sergen hoca çift santrafora dönünde bir hamle yaparak Bonucci'yi oyuna aldık. Bonucci de faul de hamle yaptı ve golle değerlendirdik.'' dedi.
 

''Başkanımızın kararı değişebilir''

Ali Koç'un tekrardan aday olmayacağı sözleri hakkında konuşan Kartal, "Başkanımızın böyle bir açıklaması olmuş ama sezon sonu bazı şeylerin tekrar gözden geçirilerek, değişebileceğini düşünüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler