Real Madrid'de Yeniden "Los Galaktikos" Projesi Bellingham, Mbappe

11.05.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 11:18

İngiliz basını, Real Madrid'in gelecek sezon hücum hattını yıldızlarla doldurmak istediğini aktardı. Hedefte Jude Bellingham ve Kylian Mbappe var. İşte detaylar

Real Madrid'de Yeniden "Los Galaktikos" Projesi Bellingham, Mbappe

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid yönetimi önümüzdeki yaz için büyük bir gövde gösterisine hazırlanıyor. La Liga devi Real Madrid, Dünya Futbolu'nun bir dönemine damgasını vuran 'Los Galacticos' anlayışını yeniden devreye sokuyor.

Florentino Perez'den 2024 planı

İspanyol basınındaki iddialara göre ilk Los Galacticos'un mimarı başkan Florentino Perez, Luka Modric, Toni Kroos ve Karim Benzema gibi oyuncular kariyerinin sonlarına yaklaşması sonrası, gelecek sezonların hesabını yapmaya başladı.

Bellingham ve Mbappe Real Madrid yolunda

İngiliz Gazetesi Telegraph'a göre, eflatun-beyazlar 2024 için bir galaktik proje hazırlığında. Real Madrid Jude Bellingham ile birlikte Kylian Mbappe'yi bir araya getirmek istiyor.

Real, Jude Bellingham ile prensipte anlaştı

Jude Bellingham, geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund'un yeni sözleşme teklifini reddetmişti. Ayrıca İngiliz oyuncunun Real Madrid ile anlaştığı aktarılırken, iki takımın anlaşması halinde sözleşmenin imzalanacağı belirtilmişti.

Kylian Mbappe PSG'de mutsuz

Geçen yaz Real Madrid'in teklifini reddeden Kylian Mbappe ise Paris Saint-Germain ile yeni sözleşme imzalamıştı. Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Fransız yıldızın başkent ekibinde geleceğinin belirsiz olduğu vurgulandı.

Ayrıca haberde önümüzdeki yaz transfer sezonunda Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı ve gelecek sezon eflatun beyazlı formayı giyeceği öne sürüldü.

Jude Bellingham'ın performansı

Borussia Dortmund ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Jude Bellingham, Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 129 resmi maçta 21 gol atıp 25 asist kaydetti.

Kylian Mbappe'nin performansı

PSG'nin 24 yaşındaki yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, Fransız temsilcisi ile bu sezon 33 resmi maça çıktı. Golcü futbolcu söz konusu maçlarda 31 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken bunun yanında 8 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kylian Mbappe'nin güncel piyasa değeri 180 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler