Hüseyin Yücel'den teknik direktör ve transfer sözleri!

16.04.2024 - 11:59 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 12:18

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktör ve transfer durumuyla ilgili açıklamalar yaptı...

Hüseyin Yücel'den teknik direktör ve transfer sözleri!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yücel, teknik direktör ve transfer durumuyla ilgili de konuştu. İşte detaylar...

"Türkiye Kupası'nı atlattıktan sonra görüşmelere başlayacağız"

Türkiye Kupası'na odaklandıklarını söyleyen Yüceli, "Şu an için tüm teknik kadromuz ve yönetim kadromuz tek bir şeye odaklandık. O da Türkiye Kupası. Transfer komitemiz hiç vakit kaybetmeden hem yerli hem yabancı hoca alternatiflerini çıkartıyor. İlerleyen günlerde, özellikle Türkiye Kupası'nı atlattıktan sonra görüşmelere başlayacağız.

"Taraftarlarımız sosyal medyada çıkan isimlere itibar etmesin"

Benim taratarlarımızdan ricam şu olabilir: Sosyal medyadan çok sayıda isim yazılıyor. 'Şu yönetici ele konuştum şu hocayı sordular. Şu yöneticiyle konuştum şu hocayla anlaşıyormuşuz' gibi söylemlere kesinlikle itibar etmesinler. Transfer komitemizde 5 tane arkadaşımız mevcuttur. 

İlgini Çekebilir
Son Dakika: Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması!
Habere Git

"Biz Türkiye Kupası'na odaklanmış durumdayız"

Hepsi de pırlanta gibidir. Onların ya da başkanımızın ağzından çıkmamıy bir sözü yazsalar bile taraftarlarımız hiçbir şekilde itibar etmesin. Biz Türkiye Kupası'na odaklanmış durumdayız" dedi. 

TFF erken seçim açıklaması

Yücel, "Bugün Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı var. TFF'de seçim bekleniyor artık. Bununla ilgili tavrınız ne olacak?" sorusuna, "Biz ilk gün hangi noktada isek yine aynı noktadıyız. Çünkü Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirir. Bayramdan önce Kulüpler Birliği'ne ziyarete gittiğimizde de bunu dile getirmiştik. Bazı kulüplerimiz gibi sabah uyanınca farklı akşam yatarken farklı demeçler vermeyi ne etik buluyoruz, ne de düzgün bir davranış olarak görüyoruz. O yüzden Beşiktaş Kulübü olarak ilk günkü yerdeyiz" şeklinde yanıt verdi. 

"Semih Kılıçsoy için somut bir teklif yok"

Semih Kılıçsoy ile ilgili transfer iddialarıyla da konuşan Yücel, "Bunlar şu an sadece dedikodu. Ortada hiçbir somut bir gelişme yok, somut bir teklif yok. Hatta şifayi bir şey bile yok. Semih bizim çok kiymetli bir oyuncumuz. Sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için çok kıymetli bir oyuncu. Çok gelecek vadeden bir oyuncu. Belki de Avrupa'ya bu zamana kadar en yüksek bonservis bedeliyle gönderebileceğimiz oyunculardan bir tanesi. O yüzden ona sarılmalıyız. Şu anda onun kafasını olup olmadık PSG ile Chelsea'lilerle meşgul etmemek ve biraz daha pişmesini beklememiz gerektiğini düşünüyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı: "Görüştük ama..."
Habere Git

"Türkiye Kupası için yabancı VAR hakem talebimiz olacak"

"Yabancı VAR uygulaması başladı. Sizin de Türkiye Kupası için yabancı VAR talebiniz olacak mı?" sorusuna Yücel, "Kesinlikle olacak. Ligde Beşiktaş maçına yabancı VAR hakemi atanmadı. Şaşırdık mı şaşırmadık. Federasyonumuz Beşiktaş maçlarını o kadar önemsemiyor mu diyeyim ne diyim. Bugün saat 16.00'da Hasan başkanımız ile Kulüpler Birliği toplantısına gideceğiz. Orada inşallah en düzgün ve en doğru kararları da alıp kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

"İnsanların kafasında bir şüphe kalmadı"

"Yabancı VAR hakemlerinin atandığı maçlardaki kararlarda bir farklılık gördünüz mü?" sorusuna da yanıt veren Yücel, "Çok daha sağlıklı. İnsanların içi rahat. İnsanların psikolojisi rahat. Tabii ki hakem arkadaşlar hata yapabilirler amma velakin insanların kafasında bir şüphe kalmadı. Bu bile Trük futbolu açısından çok büyük bir ilerleme çok büyük bir fayda" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler