Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı: "Görüştük ama..."

16.04.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 13:16

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar teknik direktör durumuyla ilgili flaş açıklamalar yaptı... İşte detaylar...

Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı: "Görüştük ama..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı geldi.

"Kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu"

Uçar yeni sezon hedefleri doğrultusunda bir teknik direktörlerle anlaşacaklarını ifade ederek, "Başkanımız devre arasında yaklaşık 20 teknik direktörle görüştü. Kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu. Sezon ortasında gelmek istemeyenler oldu. Sezon bittikten sonra belirleyeceğimiz hocayla hedeflerimizi söyleyip öyle anlaşacağız. Ona yeni bir şeyler vadedeceğiz. Transfer bütçesi verebileceğiz. İşler sezon başında daha rahat olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Santos'la yollar ayrıldı

Bilindiği üzere siyah-beyazlı takım üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gençlere şans doğdu!
Habere Git

Takımı Serdar Topraktepe çalıştırıyor

Portekizli çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ı sezon sonuna kadar geçici olarak Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe çalıştıracak.

Semih Kılıçsoy ve Mert Günok, Ankaragücü maçında yok

Öte yandan Siyah-Beyazlı takım Semih Kılıçsoy ve kaleci Mert Günok'ün sakatlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 13 Nisan Cumartesi günü Samsunspor ile oynadığı mücadelede, sağ ayak sırtına aldığı krampon darbesi sonrası ayağında cilt kesisi ve künt travmaya bağlı ezilme yaralanması oluşan Mert Günok ile uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Semih Kılıçsoy’un yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adale grubu (İliopsoas ve Obturatör eksternus)’nda gerilme ve ödem saptanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

"Sergen Yalçın ile görüşmedik"

Sergen Yalçın ile de görüşme yapmadıklarını kaydeden Uçar, "Bu, etik olarak da doğru olmaz. Çalışan bir teknik adam. Çalıştığı camiaya saygısızlık olur." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler