Serdar Topraktepe’den gençlere şans!

16.04.2024 - 10:28 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 10:38

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta gençlere şans doğdu.

Serdar Topraktepe’den gençlere şans!

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta gençlere gün doğdu. Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar göreve gelen Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.

Kartal'da gençlere forma şansı

Milliyet'te yer alan habere göre; Kartal’ın genç yetenekleri, Serdar Topraktepe’nin teknik sorumluluk görevine getirilmesiyle birlikte yeniden forma şansı bulmaya başlayacak.

Serdar Topraktepe gençleri oynatmıştı

Rıza Çalımbay’ın görevden alınmasından sonra 3 maçta takımın başında yer alan Topraktepe, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz başta olmak üzere gençleri sahneye sürmüştü. Siyah-beyazlı hoca ikinci görev döneminde gençlere yine mümkün olduğu kadar süre vermeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu!
Habere Git

Semih Kılıçsoy takımdaki yerini koruyacak

İlk olarak Serdar Topraktepe’nin 11’de forma verdiği golcü oyuncu Semih Kılıçsoy takımdaki yerini koruyacak. Fernando Santos döneminde kulübeye mahkum olan Demir Ege Tıknaz yeniden şans bulacak. 

Serdar Topraktepe’nin süre vereceği diğer gençler Serkan Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu olacak. Topraktepe’nin Yakup Arda ve 16 yaşındaki golcü Mustafa’ya zaman zaman forma vermesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta şans bulmaya başlayacak bir diğer isim Tayyip Talha Sanuç olacak. Serdar Topraktepe, Fernando Santos’un son dönemde hiç görev vermediği genç stopere kalan maçlarda şans tanıyacak.

İlgini Çekebilir
Erken seçim isteyen kulüpler, imzayı toplayamadı!
Habere Git

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı

Öte yandan Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına dün başladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirildi.

Siyah-beyazlı ekibin idmanını, asbaşkan Mete Vardar, futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, yönetim kurulu üyesi Burak Aslan ile futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler