Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması!

16.04.2024 - 11:29 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 11:52

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'tan, hoca adayları arasında yer aldığı iddia edilen Sergen Yalçın hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Samsunspor beraberliğinin ardından Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları başlarken, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan flaş açıklamalar geldi.

Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması

Samet Aybaba, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbet toplantısında teknik direktör adayları arasın da yer aldığı iddia edilen Sergen Yalçın ile ilgili olarak, "Sergen Yalçın ile bir görüşmemiz olmadı. Çalıştırdığı bir takım var. Halihazırda Antalyaspor'un teknik direktörü. Zaten şu anda görüşmemiş çok da şık olmaz." ifadelerini kullandı. 

"İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var"

Aybaba, takım kadrosunda değişiklikler yaşanacağını belirtirken, genç futbolcuların sezonun kalan kısmında daha fazla forma bulacağını kaydetti.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise "Listemizde genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor." şeklinde konuştu.

"Helal olsun dedim. Kadro dışı gündemimizde yok"

Aybaba dün futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, "Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbol adamı, Samsunspor maçından sonra özellikle sosyal medyada yer alan kadro dışı haberleriyle ilgili olarak ise 'Kadro dışı gündemimizde yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler