Galatasaray'da Seçimin Kader Günü

08.06.2022 - 13:23 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 13:29

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun seçime üç gün kala söyleyecekleri sözler büyük önem arz ediyor.

Galatasaray'da Seçimin Kader Günü

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Galatasaray'da seçime 3 gün var. 11 Haziran cumartesi günü Dursun Özbek de Eşref Hamamcıoğlu da son sözlerini sandıkta söyleyecek ama bu 3 gün söyleyecekleri de çok önemli; özellikle de bu akşam Eşref Hamamcıoğlu'nun söyleyecekleri... 

2 başkan adayı çalışmalarına devam ediyor

Sarı liste yani Eşref Hamamcıoğlu ekibi günlerdir bugüne hazırlanıyor, Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde yapılacak sunuma çağrı yapıyorlar. Dursun Özbek ekibi de geçtiğimiz cuma gününe bu şekilde hazırlanmıştı. Özbek tarafının yaptığı organizasyon beklentinin üzerinde sonuç verdi. Hatasız geçen gece sonrası Özbek'e yakın ama hala kararsız olanların rengi bana göre belli oldu. Özbek sunumundan artıyla çıktı. 

Lansman seçimin kaderini belirleyecek

Eşref Hamamcıoğlu ve ekibinin de bu akşam benzer performans sergilemesi gerekiyor. Camiayı kokladığımızda iki taraf için de kaybedilmiş bir durum yok ama bu geceki lansman seçimin kaderini büyük ölçüde belirleyecek. 

Gelenler gidenler

Seçim trafiğinin yanında transfer haberleri de gündemi meşgul ediyor. Galatasaray'da henüz yönetim belli değil, dolayısıyla hiçbir transfer haberinin şu an için kesinliği olmadığını belirtmek isterim.

Başkan Burak Elmas'a mesaj

Sayın başkan haklı birçok eleştiri aldığı kadar haksız eleştirilere de uğradı. Haksız eleştiri aldığı zaman en çok bu eleştirilerin karşında duran biri olarak "Fatih Terim - Seçim" eksenindeki açıklamalarından bazıları bana talihsiz geldi. Mesela "Kimin kaç oyu olduğunu bilmiyorum", "Bir aday dışında diğerleri de Fatih Terim ile devam edeceğini söylemişti" gibi açıklamalar. Yapmayın sayın başkan en yüksek perdeden Fatih Hoca'nın ismini sizin dillendirdiğinizi hepimiz biliyoruz. Fatih Terim'le ilgili bir durum olduğunda hemen harekete geçip açıklamalar yaptığınızı da unutmadık. Kararlarınızda haklı ya da değilsiniz bundan bahsetmiyorum ama son sandıklarda seçimi kazandıysanız bunda Fatih Terim söylemlerinizin payının çok yüksek olduğunu kimse inkar edemez... 

İlgini Çekebilir
Victor Nelsson teklifi ortaya çıktı
Habere Git

Şube sinerjisi bozulmasın

Galatasaray kulüp genelinde en zorlu sezonlarından birini geçirirken, erkek basketbol şubesinde finalin kapısından dönmesi tesadüf değil. Barış Nane, Erden Timur, Turgay Zeytingöz, Kerem Tunçeri önderliğinde kurulan yapıda yine yönetim kanadından Selim Cemşit, Ali Ramazanoğulları, Nazımcan Angın gibi isimlerle güzel bir sinerji oluşturuldu. Şubelerde adanmışlık varsa başarı mutlaka bir gün gelir.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho, milli yıldızın peşinde! 7 milyon Euro...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler