AS Roma, Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü Transfer Etmek İstiyor

08.06.2022 - 12:35 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 14:08

Galatasaray transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından AS Roma, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

AS Roma, Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma, Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve başarılı bir sezon geçirerek yeniden Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün ile ilgileniyor.

Roma, Yunus Akgün'ün peşinde

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; AS Roma, sarı-kırmızılı takımın milli oyuncusu Yunus Akgün'ü transfer etmek istiyor.

Mourinho, Yunus için Montella'dan bilgi alacak

Haberde, İtalyan kulübünün teknik direktörü Jose Mourinho'nun Yunus Akgün'ün transferi için bizzat Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella'yı arayacağı ve bilgi alacağı öğrenildi. Bilindiği üzere Roma, Lille'den milli futbolcu Zeki Çelik ile de ilgileniyor.

7 milyon Euro

Sarı-kırmızılı takımın, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ise 7 milyon Euro bonservis istediği belirtildi.

9 gol 17 asist

2021-22 futbol sezonunda Adana Demirspor ile 39 maça çıkan başarılı oyuncu, 9 gol ve 17 asist kaydetti. Yunus Akgün'ün Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Victor Nelsson teklifi ortaya çıktı
Habere Git

Milli Takım'la ilk golü

Öte yandan, Yunus Akgün A Milli Takım'ın Litvanya'yı deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmada Ay-yıldızlı ekiple ilk golünü kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu ile masaya oturdu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler