Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a Serie A'dan talip var

08.06.2022 - 12:17 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 12:22

Galatasaray'da savunmada Marcao ile birlikte yakaladıkları uyum ve sergiledikleri performansla Avrupa takımlarının dikkatini çeken Victor Nelsson'a İtalya'dan talip var.

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a Serie A'dan talip var

Seçime odaklanan Galatasaray'da takımın yıldız futbolcuları için Avrupa takımlarının ilgisi devam ediyor. Bu futbolculardan biri de savunmada forma giyen Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson...

Nelsson'a Serie A'dan talip var

Sarı kırmızıların sezon başında 7 milyon Euro'ya Kopenhag'dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki stoper için Serie A ekibi teklifini hazırladı.

Torino, Silva'nın yerini Nelsson ile dolduracak

Uluslar Ligi'nde Avusturya-Danimarka maçına ilk 11'de başlayan Nelsson için Serie A ekibi Torino temsilcileri tribündeydi. İtalyan ekibi, Brezilyalı stoperi Bremer Silva'yı 30 milyon Euro bedelle Inter'e satmaya hazırlanırken yerini Nelsson ile doldurmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Nemanja Matic bombası! Anlaşma sağlandı
Habere Git

12 milyon Euro'luk teklif

Sabah'ın haberine göre 12 milyon Euro'luk bir teklif ile Galatasaray'ın kapısını çalmayı planlayan Torino, sarı kırmızılı kulüpteki seçimi bekliyor. Şu anda menajerlik yapan Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün'ün transferde devrede olduğu iddia edildi.

 

Cenk Ergün'ün Eşref Hamamcıoğlu seçilirse Sportif AŞ'ye gireceği konuşulsa da başarılı futbol adamı iki yönetime de aynı mesafede olduğunu açıklamıştı. 

Victor Nelsson'un performansı

Kariyerinde 35 kez Danimarka U21 takımı formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, 5 kez de A milli takımda oynadı. Victor Nelsson, bu sezon toplamda 44 kez Galatasaray formasını giydi. Danimarkalı savunmacı bu maçlarda 1 gol 1 asistle oynadı. Genç stoperin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler