"Dünyanın En Seksi Sporcusu" Lakaplı Alman Koşucu Alica Schmidt Hedefini Açıkladı

14.04.2023 - 11:23 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 11:38

Instagramda 3.3 milyon takipçisi olan ve dünyanın en çekici atleti olarak adlandırılan Alman koşucu Alica Schmidt, spor kariyerindeki hedefini açıkladı.

"Dünyanın En Seksi Sporcusu" Lakaplı Alman Koşucu Alica Schmidt Hedefini Açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Spor dünyasının en çok dikkat çeken isimleri arasında Alman kısa mesafe koşucusu Alica Schmidt geliyor. Spor dünyasında dünyanın en seksi kişilerinden biri olarak gösterilen Alica Schmidt, kariyer hedefini açıkladı.

Schmidt, Forbes'un en başarılı insanlar listesinde!

Geçmişte model olan 23 yaşındaki 400 metre koşucusu Alica, Forbes'ın kendisini "En başarılı 30 yaş altı 30 kişi" listesine almasından sonra, Instagram hikayesinde yaptığı açıklamada bunun kendisi için çok şey ifade ettiğini söyledi.

Schmidt, Dortmund'un fitness antrenörü olmuştu

Bir dönem Alman ekibi Borussia Dortmund'un fitness koçu da olan Alicia Schmidt, 2017 Avrupa Atletizm U20 Şampiyonası'nda 4 x 100 metre bayrak yarışında ikinci oldu.

Alman Milli Takımı'nda ter döktü

2018 yılında 400 metre engelli yarışmalarında yarışmaya başladı. 2019 Avrupa Atletizm U23 Şampiyonası'nda üçüncü olan Alman Milli Takımı'nın bir parçasıydı. 2020 Yaz Olimpiyatları'nda yine Alman Milli Takımı'nda yer alıyordu.

Schmidt'in hedefi, 2028 yılına kadar spor yapmak

Gelecek yıl olan 2024 Paris Olimpiyatları'nı hedefleyen Alicia Schmidt çalışmalarına devam ediyor.

Yaptığı açıklamada şu andan itibaren 2028 yılına kadar spor yapmak istediğini belirten Schmidt 10 yıl sonra 34 yaşında olacağını ve rekabetçi sporlara devam etmesinin zor olacağını düşündüğünü söylüyor.

"Sosyal medyada çok kazanıyorum"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Alica, daha sonra sosyal medya sayesinde sporculuktan daha fazla kazandığını ve bu sayede hayatını sürdürebildiğini itiraf etti.

Senin için hazırladığımız haberler