Dünya sporcuları, akrobatik sokak gösterileriyle Mardin'de bir araya geliyor

04.05.2018 - 17:46 | Son Güncellenme: 04.05.2018 - 17:46

Dünya sporcuları, akrobatik sokak gösterileriyle Mardin'de bir araya geliyor

Mardin dünyanın hızla popülerleşen sporlarından serbest koşu ve parkur sporunun Dünya Kupası Mardin ayağına ev sahipliği yapıyor. Şampiyonada ABD‘den Afganistan‘a Avustralya‘dan Kanada‘ya dünyanın farklı ülkelerinden 50 sporcu nefes kesen gösterilerini gerçekleştirecek.

Mardin dünya çapında bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Akrobatik gösterileriyle dünya çapında büyük ilgi gören ve en hızlı gelişen spor dalları arasında yerini alan Serbest Koşu ve Parkur‘un dünya çapındaki sporcuları, 12–13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Dünya Kupası Mardin ayağında baş döndürücü hünerlerini Turkey Home of Merrell Mardin WPC parkurunda sergileyecek.

Dünya sporcuları Mardin'de

Afganistan, ABD, Çin, Meksika, Rusya, Yunanistan, Hollanda, İtalya, İngiltere, Portekiz, Ukrayna, Kanada, Avustralya ve Letonya, Dünya Kupası Mardin‘e sporcu gönderen ülkelerden bazıları. Şampiyonada Joey Adrian, Shawn Bautista, Calen Chan, Louie Chavez, Dragon, Wid Eriksen, Tavon Markquan, Sean Higgins, Kirya kolesnikov, DK Kyrsanidis, Bart Der Linden, Ilaria Luisi, Katie Mcdonnell, Erik Mukhametshin, Pasha Petkuns, Maria Raptaki, Pedro Saldago, Daer Sanchez, Alfred Scott, Dom Di Tomasso, Alexander Titarenko, Amanda Voll, Nate Weston gibi dünyanın farklı ülkelerinden güçlü sporcular yarışacak.

1 milyar insanın gözü Mardin‘de olacak

Dünya Serbest Koşu Parkur Federasyonu (WFPF) tarafından 2018 yılında ABD, İngiltere, Almanya, Meksika, Brezilya, Fas ve Türkiye‘de düzenlenen Serbest Koşu Parkur Dünya Kupası‘nın yapım ortaklığını, dünya çapında büyük spor organizasyonlarının yapımcılığını üstlenen Case Productions gerçekleştiriyor. Şampiyonanın 100 ülkede 1 milyarı aşkın insana ulasacağı, etkinliğin reklam eşdeğerinin ise 3 milyar euroya yakın olacağı belirtiliyor.

Case Productions – Case Productions uluslararası alanda ve birçok farklı dalda ödül kazanmış olan, sınırları zorlayan bir geçmişe sahip, geniş hizmet yelpazesi bulunan bir televizyon prodüksiyon şirketidir. Gerçekleştirdiği bazı yapımlar arasında; Everest dağında çekilen dünyanın en yüksek base jump’ı, canlı bir volkanın içinde wingsuit ile yapılan ilk uçuş ve David Coulthard’ın Dubai’deki ikonik Burj Al Arab’ın helikopter pistinde yaptığı araba gösterisi bulunmaktadır. Kiteboarding‘den surf ve powerboat yarışlarına kadar birçok Dünya Şampiyonasının resmi prodüksiyon partneri olan Case Productions, bu etkinliklere canlı yayın sağlamakta, ayrıca uluslararası yayın kuruluşlarına özet programlar hazırlamaktadır. Hazırlanan içerikler dünya standartlarında rekabet edebilecek kaliteye sahip bulunmaktadır. Case Productions ekstrem sporlardan en iyi verimi ve niteliği alabilecek tecrübeye sahip bir ekiple çalışmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler