Dark 3. sezon ne zaman başlayacak?

05.07.2019 - 00:25 | Son Güncellenme: 04.07.2019 - 21:28

Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Çıkış tarihi belli oldu mu? 2017 yılında ilk sezonu ile izleyicilerden büyük beğeni toplayan Dark'ın 2. sezonu da seyirciler tarafından tam not aldı. Anlaşılması güç bir bulmacayı konu alan dizide, kasabanın sorunlu geçmişi ile bağlantılı olaylar, geçmişle bugün arasında gidilip gelinerek üç kuşağın çevresinde anlatılıyor. Dark'ın 3. sezonu ise merakla beklenmekte. Peki Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Çıkış tarihi belli mi? Nasıl izlenir? İşte detaylar...

Dark 3. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'in gerilim dizisi Dark'ın 3. sezonu ne zaman başlayacak? Senaryosu Jantje Friese tarafından yazılan ve Baran bo Odar tarafından yönetilen gizem dolu drama dizisi Dark‘ın 3. sezonu merakla araştırılmakta. İzleyiciler Dark'n 3. sezonu ne zaman başlayacak? Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir. Peki Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Çıkış tarihi belli mi? Nasıl izlenir? İşte detaylar...

Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Onay aldı mı?

Dark'ın 3. sezonu ile ilgili herhangi bir gelişme henüz belli değil. Gelişmeler belli olunca detayları haberimizde bulabileceksiniz.

Dark'ın konusu nedir?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucandeliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

Dark'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Baran bo Odar ve Jantje Friese dizinin yaratıcıları. İkili daha önce de dram-gerilim filmlerinden beraber çalışmış. Prömiyerini ise Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan dizi, merakla beleniyordu. Oyuncu kadrosunda Oliver Masucci, Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Maja Schöne ve Jördis Triebel gibi isimler var ama kadro bundan çok daha geniş. Ve her bir karakterin önemi ayrı. Tamam belli başlı odaklanılan karakterler var ama önemsiz diyebileceğim tek bir karakter bile yok. Yani yan karakter yok dizide. Hepsi önemli hepsinin bir amacı var.

Genç-yaşlı karışık bir kadrosu olan Dark’ın kadrosundaki deneyimli isimler genellikle Alman sinemasından transfer. Dizinin gençlerini oynayanlar ise yükselen yetenekler olarak görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler