Beşiktaş taraftarından Valerien Ismael'e tepki: Uyuma...

22.08.2022 - 00:22 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 10:24

Beşiktaş tribünleri, Karagümrük karşısında alınan 4-1'lik galibiyetten büyük keyif alırken ikinci yarının ortalarında düşen oyun nedeniyle teknik direktör Valerien Ismael'e bağırarak uyarıda bulundu.

Beşiktaş taraftarından Valerien Ismael'e tepki: Uyuma...

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR

Beşiktaş, özellikle ilk 60 dakikasında çok etkili oynadığı Karagümrük karşılaşmasını 4-1 kazandı. 4 kez topu ağlara gönderen, 3 topu direkten dönen Beşiktaş'ın iki golü ise ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Beşiktaş tribünleri coştu

Siyah beyazlıların etkili oyun, arka arkaya gelen pozisyonlar Vodafone Park'a gelen taraftarı coşturdu. Oyundan büyük keyif alan taraftarlar, özellikle Weghorst'a büyük destek verdi.

Diagne'nin golünden sonra ortam değişti

3-0'dan sonra Karagümrük'te Mbaye Diagne'nin ayağından gelen gol hem takımdaki hem stadyumdaki havayı değiştirdi. Sahadaki etkili futbol yerini rölanti bir oyuna bırakırken Karagümrük etkili ataklar geliştirmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun ile Ismael arasında mini kriz!
Habere Git

Çarşı'dan Ismael'e tezahürat!

Bu dakikalarda takımın oyundan düştüğünü düşünen siyah beyazlı taraftarlar teknik direktör Valerien Ismael'in oyuna müdahale etmesini bekledi. Beklenen müdahale gelmeyince tribünlerden "Ismael uyuma, değişiklik yapsana" tezahüratı başladı. 

Caner Erkin'e atılan cisim Muleka'ya geldi

Bu dakikalarda Vodafone Park'taki ortam gerildi. Bir pozisyonda daha önceki yıllarda Beşiktaş'ta da forma giyen Karagümrüklü Caner Erkin'e tribünden bir madde atıldı. Caner'e atılan cisim ise Beşiktaş oyuncusu Muleka'ya geldi.

Ismael değişiklik yapmadı

İkinci yarının başında sarı kart gören Berkay Vardar'ın yerine Kartal Kayra Yılmaz'ı alan Valerien Ismael diğer değişiklik için 90+3'e kadar bekledi. Uzatma dakikalarında Weghorst ile Masuaku yerini Cenk Tosun ile Umut Meraş'a bıraktı. Ismael 5 değişiklik hakkından 3'ünü kullanmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler