CANLI| FK Zalgiris- Galatasaray Maçını Canlı İzle (Şifresiz Maç Linki)

25.07.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 13:17

Zalgiris ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Maç linki, canlı yayın ve şifresiz S Sport gibi detaylar haberde.

CANLI| FK Zalgiris- Galatasaray Maçını Canlı İzle (Şifresiz Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Zalgiris ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak konusu olmaya başlandı. İşte maçın linki ve detayları...

FK Zalgiris- Galatasaray maçı hangi kanalda?

Zalgiris Vilnius - Galatasaray maçı 25 Temmuz Salı günü saat 19:00'da oyanancak. Müsabaka S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

İlk 11'ler

Zalgiris: Gertmonas, Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu, Buff, Kendysh, Gorobsov, Golubickas, Fofana, Oyewusi.

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Angelino, Berkan, Oliveira, Yunus, Zaniolo, Kerem, Barış Alper.

Maçın hakemi belli oldu

Galatasaray'ın Litvanya'nın Zalgiris ekibiyle yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçını Fransız hakem Willy Delajod yönetecek.

Şampiyonlar Ligi'nde 27. eleme maçı

Galatasaray, Avrupa'nın 1 numaralı kupası elemelerinde 26 kez mücadele etti. Sarı-kırmızılı ekip 1993-1994 sezonundan beri katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde 26 kez çıktığı eleme maçlarında 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Bu karşılaşmalarda 61 gol atan Galatasaray, kalesinde 29 gol gördü.

S Sport Plus ücretsiz nasıl izlenir?

S Sport Plus Uygulamasını App Store ve Google Play'den Ücretsiz Olarak İndirebilirsiniz.

S Sport Plus nasıl üye olabilirim?

Hepsiburada, N11, Perdigital ve Trendyol eticaret mağazalarından Turkcell Pasaj ve Vodafone Yanımda uygulamasından Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık ve Yıllık abonelik paketlerini satın alabilirsiniz. S Sport Plus uygulamasını App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport Plus hangi tv'lerde var?

S Sport Plus'ı Vestel ve Regal marka akıllı televizyonunuzda (üretim yılı 2018 ve üzeri olan modellerde) kullanabilir, geniş ekranda izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için ssportplus.com üzerinden canlı destek ekibimizden de destek alabilirsiniz.

S Sport Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Üyelik bilgilerinizle yayınları farklı cihazlardan takip edebilirsiniz, ancak eş zamanlı olarak tek bir cihaz üzerinden izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler