Galatasaray'da Burak Elmas'ın Tweeti Seçimin Kaderini Değiştirdi

04.04.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 16:54

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi Dursun Özbek aday olmayacağını açıkladı. Burak Elmas'ın dün gece attığı tweet Özbek'in aday olmamasında etkili oldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Burak Elmas'ın Tweeti Seçimin Kaderini Değiştirdi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da her saat yeni bir gündem ortaya çıkıyor. İbrasızlığın ardından başkan Burak Elmas'ın seçim kararı almasıyla gözler adaylara çevrilmişti. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu net şekilde seçime gireceklerini açıklarken, eski başkan Ünal Aysal ise girmeyeceğini, dışarıdan destek vereceğini söylemişti.

Özbek ikna olmadı

Merak edilenler arasında sessizliğini koruyan isimse Dursun Özbek'ti. Galatasaraylı üyelerin önemli bir kısmı sarı-kırmızılı kulüpte çarenin Dursun Özbek olduğunu düşünüyordu. Galatasaray'da başkanlığının ardından iki defa seçim kaybeden Dursun Özbek ise artık yarışa girme taraftarı değildi. Yarış olmadan yapılacak yani tek adaylı sayılabilecek bir seçime ikna olabilirdi ancak Dursun Özbek çok adaylı bir seçime girmek istemiyordu. Etrafındaki birçok kişi ise listeler hazırlayıp yol haritası çizip Özbek'i ikna etmeye çalışıyordu.

Güçlü bir yönetim sözü verildi

Son 1 haftada Özbek'e press arttı. Erden Timur, Ahmet Yüce Ocaklı gibi isimlerin de yer alacağı güçlü bir yönetim kurulu sözü verildi. Başkan Dursun Özbek hafta başına kadar fikirleri düşüneceğini söyledi ama yarışa girmeye gönüllü değildi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek açıkladı: Başkan adayı olacak mı?
Habere Git

Tweet ortamı değiştirdi: Aday değilim

Dün gece başkan Burak Elmas'ın "Olağan Genel Kurul’da alınan karara karşı dava açtığımız haberi tamamen gerçek dışıdır. Bu tür asılsız haberleri servis etmeyi alışkanlık haline getiren ve iktidar hırsları ile Galatasaray’da kaos yaratanların aynı otelde buluşmaları da tesadüf değildir" tweeti birçok kişide "Otel dediği Dursun Özbek'in oteli mi?" merakını uyandırdı. Özbek'in bu tür soru işaretlerini de ortadan kaldırmak, kendisini tartışmalara çekmemek için bugün "Aday değilim" açıklamasını yaptığını düşünüyorum. 30 Nisan günü Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ü sıkı bir yarış bekliyor.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! Resmi açıklama geldi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler