Son Dakika | Galatasaray'da Dursun Özbek Başkan Adayı Olmayacak

04.04.2022 - 14:25 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 14:33

Galatasaray Kulübü'nde 2015-2018 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray'da Dursun Özbek Başkan Adayı Olmayacak

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesinin ardından, sarı-kırmızılı kulüp, 30 Nisan'da olağanüstü genel kurul yapacak. Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Resmi açıklama geldi: Aday olmayacağım

Dursun Özbek, "Yönetim kurulumuzun açıklamış olduğu seçim kararından itibaren fikrimi soran, tavsiyede bulunan ve aday olmam konusunda samimiyetle ısrar eden tüm dostlarıma söylediğimi bir kez de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 30 Nisan 2022'de yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım. Armaya ve renklerimize olan hizmet aşkım ise son nefesime kadar devam edecek. Olağanüstü genel kurulun kulübümüze hayırlı olmasını diler, aday arkadaşlarıma başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek döneminde neler oldu? 

Galatasaray'da 2015-2018 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat yönetiminde de yer almıştı. Özbek, 2 yıl 8 aylık görev döneminde futbolda 5 kupa kaldırdı. Göreve gelmesinden günler sonra 2014-2015 sezonu Süper Lig şampiyonluğunu yaşayarak, 4. yıldızın kazanılmasına şahitlik eden Özbek, futbol takımının aynı sezon Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde etmesinin de mutluluğunu yaşadı. Dursun Özbek döneminde sarı-kırmızılı futbol takımı, 2016 ve 2017 yılları TFF Süper Kupa ve 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarının da sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler