Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kalkavan'dan önemli açıklamalar!

28.02.2018 - 15:34 | Son Güncellenme: 28.02.2018 - 15:34

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kalkavan'dan önemli açıklamalar!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kalkavan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kalkavan, siyah-beyazlı takımdaki performansıyla dikkat çeken Talisca’nın geleceği hakkında ise, ”Biz Talisca’yı mutlaka istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Hakan Kalkavan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Fenerbahçe karşımıza oynatmamak için çıkıyor”

Malum, biraz camia olarak moralimiz bozuktu ama Fenerbahçe galibiyetiyle beraber biraz moral bulduk. Derbide şansımızı iyi değerlendirdik. Takım olarak Bayern Münih maçını Fenerbahçe karşısında telafi ettik. Özellikle Vida'nın gol atması güzel oldu.

"Lig ve kupayı kazanacağımızı düşünüyorum"

Son dönemde Fenerbahçe'ye mağlup olmamıza rağmen hep üstün oynamıştık. Bizi oynatmamak üzerine bir planla karşımıza çıkıyorlar. Quaresma özellikle çok istekliydi, muhteşem bir gol attı. Biz rotasyonlu bir kadroyla çıksak bile çok fazla bir şey değişmiyor, zengin bir kadromuz var. Pepe ve Talisca olmadığı halde Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardık. Biz ligin en kaliteli kadrosuyuz, 3 kulvarda mücadele ediyoruz, lig ve kupayı da kazanacağımızı düşünüyorum.

Şenol Güneş'e övgü

Hocamız Şenol Güneş'in asıl mesleği öğretmenlik. Mesleki tecrübesi çok yüksek. Bu kadar yıldız futbolcuyu kırmadan, sorun yaşamadan oynatmak tamamen hocamızın bir başarısı diyebilirim.

"Rakiplerimiz algı operasyonu başlattı"

Türkiye Kupası'nda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesinde de avantajlı bir skorla Kadıköy'e gideceğimize inanıyorum. Hakemlerle ilgili bize bir algı operasyonu yapılmasına rağmen biz yine iyi gidiyoruz. Rakiplerimiz şampiyon olmamızı istemedikleri için algı operasyonunu başlattılar. Özellikle 2 büyük kulüp bu operasyonu başlattılar.

"Vodafone Park'ta baskı kuruyoruz"

Benim ailemin %95'i Beşiktaşlı ama mesela Fenerbahçeli kuzenim beni arayıp tebrik ediyor, sonuçta bu bir oyun ve hepimizin saygılı olması lazım. Lig maçını kazanmış olmamız bize bir özgüven verecektir. Vodafone Park'ta rakibe baskı da kuruyoruz iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Şenol Güneş açıklaması

Teknik direktörümüz Şenol Güneş ile bizim aramızda bir gönül bağımız var. Aldığı başarıları ortada. İnşallah uzun yıllar hocamızla birlikte çalışırız.

Talisca Beşiktaş'ta kalacak mı?

Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak Talisca gibi bir oyuncuyu kim almak istemez? Biz de mutlaka Talisca'yı istiyoruz. Haziran ayına kadar satın alma opsiyonu bizde.

"Büyük gelir elde ettik"

Elbette çok büyük gelir elde ettik. Ama bu rakamlar için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler