Aykut Kocaman, Jose Mourinho'yu yorumladı! "Beden dilini..."

22.10.2024 - 23:28 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 23:46

Fenerbahçe ile hem futbolculuk döneminde hem de teknik direktörlük döneminde şampiyonluk yaşayan Aykut Kocaman, Jose Mourinho'yu yorumladı. İşte detaylar...

Aykut Kocaman, Jose Mourinho'yu yorumladı! "Beden dilini..."

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman, HT Spor ekranlarında Çerçeve programına konuk oldu.

Sarı-lacivertli ekibin başında teknik direktör olarak 2010/2011 yılında şampiyonluk yaşayan Aykut Kocaman, Jose Mourinho'yu yorumladı. İşte detaylar...

"Bu sene o sene gibiydi"

Aykut Kocaman, "Bu sene sanki Fenerbahçe’nin şampiyon olabileceği sene gibi gözüküyordu. Seçimle beraber ciddi bir barış havası yakaladı Fenerbahçe. Ali Beyi ve Aziz Beyi o durumda görmek herkesin enerjisini yükseltti.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Aykut Kocaman'a bu konuda büyük haksızlık yapıldı"
Habere Git

Önceki TFF yönetimi sevimsizdi

Çok olumsuz bir şey söylemek istemiyorum ama mevcut federasyondan önceki yönetim kötü bir Federasyondu. Yaptıklarıyla olumlu bir federasyon olarak gözükmedi. Sevimsiz bir federasyon olarak gözüktü.

O sene bu sene olabilir diye düşündüm

Mourinho gibi önemli, kupa alışkanlığı yüksek bir teknik direktörü geldi. Geçen seneki kuvvetli takım üzerine fena da transferler yapılmadı. Galatasaray’da ilk resmi maçında da Beşiktaş’a 5-0 mağlup olması biraz o sene bu sene olabilir diye düşündürttü.

Galibiyet serisi gerekiyor

Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama şimdi “Ne olacak bu Fener'in hali” sorusuyla karşı karşıyayız. Bir maç eksik de olsa 8 puanlık bir fark var. Mutlak ve mutlak galibiyet serileri yakalanması gerekiyor. Oyuncuların enerjisi de ilk haftalara göre düşmüş gözüküyor.

İlgini Çekebilir
Rdıvan Dilmen: "103 gollü şampiyonluktan sonra o isim ayrılmasaydı biz 4-5 sene daha şampiyon olurduk"
Habere Git

Geçen seneye oranla daha kötü

Fenerbahçe, şu anda çok önemli bir virajda bu virajı içinde yarışta kalırsa son haftaya kadar gider. Bu biraz geçen seneye oranla daha tehlikeli bir viraj olarak gözüküyor.

Mourinho'nun beden dilini öz güvenli görmüyorum

Buraya gelen yabancı teknik direktörler kendilerini yukarıda görüyorlar. Sonra buradaki zorlukları görünce bir duvara çarpma hali oluyor. Jose Mourinho'nun şu anki beden dilini ilk geldiği gündeki gibi yüksek öz güvenli görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler