Rıdvan Dilmen: "Aykut Kocaman'a bu konuda büyük haksızlık yapıldı"

22.10.2024 - 22:17 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 22:31

Fenerbahçe'de hem futbolculuk hem de teknik direktörlük yapmış olan Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin ile birlikte özel açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Aykut Kocaman'a bu konuda büyük haksızlık yapıldı"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin efsane isimleri; Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin, HT Spor'da Çerçeve programına konuk olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundular. İşte detaylar...

"Aykut Kocaman'ı takımımda istemem"

Açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman: "Türk futbolunda olumlu anlamda çok ciddi bir dönüşüm oldu. Ben antrenörlük yaparken oyunculardan istediğim şeyler benim futbolculuğum zamanımda yoktu. Futbolculuk dönemindeki Aykut Kocaman’ı ben kendi takımımda pek istemem açıkçası.

Rıdvan ve Oğuz çok üst düzey isimlerdi

Kendi futbolculuğumla pandemi döneminde barıştım. Antrenörlük dönemimde başladığım süreçte futbolculuk dönemimi kapatmıştım.Çünkü teknik direktörlüğümün ve futbolculuğumun kıyaslanmasını istemiyordum. Bunu da biraz fazla abarttım. Pandemi döneminde birkaç arkadaşım futbolculuk dönemime ait video gönderdi ve onları seyrettim. Karantinaya girdiğimiz dönem bir çok maç izledim. Antrenörlük gözüyle baktığım zaman o günkü futbolcular Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin çok üst düzey isimler" dedi.

"Leb demeden leblebiyi anlardı"

Aykut Kocaman'ın milli takımda az forma giydiğine dikkat çeken Rıdvan Dilmen: "Aykut hocayla biz çok sık araşırız. Bir gün çay içtiğimizde -Oğuz Çetin benim için oyuncu olarak çok farklı bir yerdedir her zaman ama- Aykut Kocaman’a dedim ki sen gerçekten çok büyük futbolcuymuşsun. Futbolcuyken leb demeden leblebiyi anlardı. Aykut Kocaman’ın milli takımda 12 maça çıkması büyük haksızlık" dedi.

"İçimdeki en büyük uktedir"

Bu sözlerin ardından Aykut Kocaman "Geçmişe dönüp baktığımızda bu kadar az millî takımla maça çıkmam içimdeki en büyük uktedir. Ben burada hatayı kendime biçiyorum. Fenerbahçe’de çok forma dönemlerim oldu ama milli takım arası geldiğinde farklı sakatlıklar yaşadım" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ise "Biraz mütevazi bir yaklaşım oldu bu. Sakatlık olarak baktığımızda yanıma gelemezsin. (Gülerek)" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler