Rdıvan Dilmen: "O isim ayrılmasaydı biz 4-5 sene daha şampiyon olurduk"

22.10.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 23:47

Fenerbahçe ile özdeşmiş olan efsane isimler; Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman, 1988-89 sezonunda elde edilen 103 gollü şampiyonluk hakkında konuştular.

Rdıvan Dilmen: "O isim ayrılmasaydı biz 4-5 sene daha şampiyon olurduk"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe forması altından 1988-1989 sezonunda 103 gol atarak rekor kıran ve şampiyonluk yaşayan isimler Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman HT Spor ekranlarında o sezonda ve sonrasına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundular. İşte detaylar...

"O sezon rüya sezondur"

Aykut Kocaman: "Ben antrenörlüküğe başladıktan sonra oyunculara bireysel bakmak yerine takım olarak bakmayı tercih ettim. 103 golle şampiyonluk elde ettiğimiz sezon; biz oynayanlar için de bütün Fenerbahçeliler içinde rüya sezondur. Hasan Vezir kadromuz da olmasaydı acaba Rıdvan’la ikimiz taşıyabilir miydik?" dedi.

"Eğer bizden ayrılmasaydı..."

Rıdvan Dilmen: Eğer, Hasan Vezir sezon sonu bizden ayrılmasaydı biz daha şampiyon olurduk. Eğer, Hasan Vezir ile bir sağlıklı şekilde devam etseydik dört sene beş sene üst üste şampiyon olurduk. Bir de rakip takıma (Galatasaray) gitti.

İlgini Çekebilir
Aykut Kocaman, Jose Mourinho'yu yorumladı! "Beden dilini..."
Habere Git

"Hasan'ın ayrılışı bizde travma yarattı"

Oğuz Çetin: Hasan’ın ayrılış şekli biz de ciddi bir tramva yarattı demoralize olduk ahengi bozduk. O sezonun Rıdvan Hoca’nın devamlılığını sıkıntı çıktı yaşadığı sakatlıklar bizi geriye itti" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman: Fenerbahçe’nin yakın tarihine baktığımız zaman beklenmedik zamanda beklenmedik kırılmalar yaşanıyor. Bu yaz başında bir telefon geldi bana. Hasan aradı. Telefonu, ‘Ah be Hasan’ diyerek açtım.

Benim o anki duygularımı kendisi de anladı. Sürdürülebilirliği sağlayacak oyunculardan birisiydi bizden ayrılması büyük bir yıkım yarattı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler