Zehra Güneş Şampiyonluğu Kazandı Ceren Topal'ı Unutmadı

17.07.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 17:15

FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 mağlup eden ve şampiyonluğa uzanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş maçın ardından dokunaklı bir mesaj paylaştı.

Zehra Güneş Şampiyonluğu Kazandı Ceren Topal'ı Unutmadı

AJANSSPOR-HABER

FIVB Milletler Ligi'nin finalinde güçlü voleybol ülkelerinden Çin'i mağlup eden Filenin Sultanları şampiyonluğa ulaşarak ülkemize çok büyük bir gurur yaşattı. Milli yıldızımız Zehra Güneş ise maç sonunda dokunaklı bir mesaj paylaştı.

Zehra Güneş, Ceren Topal'ı unutmadı

Zehra Güneş, milli takımımızın kazandığı şampiyonluğu 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremde hayatını kaydeben R.K Hataysporlu voleybolcu Ceren Topal'a ithaf etti.

"Madalya senin için"

Zehra Güneş maçın ardından paylaştığı sosyal medya gönderisinde "Ceren, sözümü tuttum. Bu madalya senin için" ifadeleri ile vefat eden sporcuyu andı. Milli sporcunun bu gönderisi 3 milyona yakın etkileşim aldı.

İlgini Çekebilir
Milletlerin Sultanları! ŞAMPİYONUZ!
Habere Git

Ceren'in formasını Şampiyonlar Ligi'nde sırtına geçirdi

Zehra Güneş geçtiğimiz sezon Vakıfbank ile Polonya ekibi Lodz arasında oynanan CEV Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesi saygı duruşuna üzerinde Ceren Topal'ın isminin yazılı olduğu Vakıfabnk forması ile çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler